Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

50 Cent gjorde narr av Madonna – säger förlåt

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Madonna la upp flera bilder ett inlägg på Instagram. I bildspelet låg hon på en säng och i sina underkläder, och i några av bilderna visade hon en av del av sin bröstvårta.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
50 Cent var inte sen att göra narr av sångerskan.
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Särskilt denna bild kritiserade rapparen och antydde att hon var för gammal.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON

50 Cent säger förlåt.

Detta efter att rapparen antytt att Madonna var för gammal för att posera i underkläder – och jämfört henne med en ond häxa.

”Jag måste ha sårat Madonna, hon gick och grävde fram ett gammalt MTV-foto från 03”, skrev rapparen på Twitter.

Madonna fick många att höja på ögonbrynen efter sina Instagram-inlägg där hon poserar i underkläder. En som gjorde narr av den 63-åriga popprinsessan var artisten 50 Cent när han delade vidare hennes bild på Instagram och skrev:
”Det här är den roligaste sk*ten! LOL. Det är Madonna under sängen som försöker att göra Like a virgin som 63. Hon är galen, om hon inte får upp sin gamla rum*a. LMFAO.

50 Cent liknade Madonna med en häxa

Hans konto delade även en photoshoppad bild där han liknade Madonna vid den onda häxan från öst som blir instängd under ett hus i Trollkarlen från Oz. Inläggen har nu tagits bort, efter att Madonna ilsknat till.

”Här är 50 Cent som låtsades vara min vän”, skrev hon om en nästa 20 år gammal bild på paret. 

”Du är bara avundsjuk på att du inte kommer att se lika bra ut som jag eller ha lika kul när du är i min ålder”, tillade hon.

Rapparen förklarar nu att det inte var hans mening att såra Madonnas känslor. 

https://twitter.com/PopBase/status/1466562373909549059

Madonna hade ursprungligen lagt upp bilderna på sociala medier i november. Instagram tog dock ner inläggen eftersom de ansåg att bilderna bröt mot deras nakenhetspolicy – då en del av sångarens bröstvårta påstås ha exponerats.

Madonnas kritik mot Instagram

Madonna repostade bilderna den 25 november, la till emojis för att täcka kroppsdelen i fråga, och skrev en lång bildtext om censur och sexualisering av kvinnors kroppar.

”Jag lägger upp samma bilder som Instagram tog ner utan förvarning... Det är fortfarande häpnadsväckande för mig att vi lever i en kultur som tillåter att varje tum av en kvinna visas – utom en bröstvårta”, skrev hon.

Hon fortsatte: 

”Som om det är den enda delen av en kvinnas kropp som skulle kunna sexualiseras. Bröstvårtan ger ju barnet sin näring! Kan inte en mans bröstvårta upplevas som erotisk??!! Och hur är det med en kvinnas rumpa som aldrig censureras någonstans.”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.