Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

38 år yngre kärleken: Så träffade jag Dolph

Dolph Lundgren och 38 år yngre flickvännen om barnplanerna
Emma Krokdal, 24, har hittat kärleken i Dolph Lundgren, 62. Foto: MEGA/IBL
I en intervju med norska Se och hör berättar Emma Krokdal om hur paret träffades på ett gym. Foto: Norska TV2 / Magnus Sundholm
Dolph Lundgren har tidigare pratat om nervositeten inför att presenterar flickvännen för hans döttrar – som är i ungefär samma ålder som nya kärleken.Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅN
Dolph Lundgren. Foto: JIMMY MORRIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Dolph Lundgren, 62, har nyligen hittat kärleken i 24-åriga norskan Emma Krokdal.

I en intervju gjord av norska Se och hör berättar hon nu om parets relation – och om rädslan inför andras reaktioner.

– Folk kommer ha sina åsikter oavsett. 

Den svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren är sedan en tid tillbaka tillsammans med den 38 år yngre personliga tränaren Emma Krokdal.

Skådespelaren har själv tidigare berättar om förhållandet och bland annat beskrivit nervositeten inför att presentera henne för hans döttrar, som är i ungefär samma ålder.

– Jo alltså när jag träffade Emma så förstod jag att det skulle bli lite speciellt att prata med mina döttrar om det här och så, sa han till norska TV2 tidigare i februari.

Nu berättar också Emma Krokdal om förhållandet med den svenska stjärnan. Paret träffades på ett gym och efter att ha tränat tillsammans började de fatta mer och mer tycke för varandra.

– Det gick väldigt gradvis framåt och han var väldigt respektfull, något jag tyckte om, säger hon i norska Se och hör.

”Otroligt omtänksam”

Krokdal fortsätter:

– Han är en otrolig omtänksam och snäll person. Han är väldigt behaglig att vara tillsammans med. Det är inte lätt att hitta någon som man kommer så bra överens med, så jag tror att vi ser det stora värdet i varandra.

Men Emma Krokdal berättar också om rädslan inför hur folk skulle reagera på den stora ålderskillnaden – men har överlags möts av andra reaktioner från både familj, vänner och bekanta. De negativa kommentarerna har främst kommit från främmande personer, förklarar hon.

– Folk kommer ha sina åsikter oavsett, så jag tänker inte bevisa något för någon. Dolph och jag är det otroligt bra tillsammans. Att någon säger något negativt kommer inte ändra på det.

Berättar om livsförändringen 

Emma Krokdal berättar samtidigt att paret gör allt för att få parets vardagsliv att gå ihop. Ett liv som på flera sätt har ändrats för 24-åringen.

– Det har förändrats i och med att Dolphs jobb är väldigt oförutsägbart. Han måste resa ganska mycket och är oftast borta ett tag. Men jag är van att vara en längre tid på samma plats. Men han är väldigt omtänksam och jobbar för att saker och ting ska fungera mellan oss. Så oftast hittar vi en lösning, säger hon.

Skådespelaren Dolph Lundgren har tidigare varit gift i 18 år och har bland annat haft ett annat förhållande i nio år. Tillsammans med exfrun har han döttrarna Ida Lundgren, 23, och Greta Lundgren, 18. 

https://www.instagram.com/p/B8AxTdHHwOL/

Emma, 24, om ålderskillnaden med Dolph Lundgren, 62

Emma, 24, om ålderskillnaden med Dolph Lundgren, 62

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.