Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

29-åriga modellens okända förmögenhet

Familjens förmögenhet och den egna karriären har gjort Cara Delevingne rik som ett troll.
Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF
Eller vad sägs om motsvarande 950 miljoner kronor på banken.
Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF

Det går minst sagt ingen nöd på Cara Delevingne.

29-åringen uppges vara rik som ett troll.

Cara Delevingne har blivit ekonomiskt oberoende.

Och det redan vid 29 års ålder.

Brittiska Daily mail skriver att Cara Delevingne har motsvarande 950 miljoner på banken till följd av sin modell- och skådespelarkarriär men också familjens lukrativa fastighetsaffärer med pappa Charles i spetsen. Familjen äger, bland annat, en rad exklusiva fastigheter i det välbärgade området Kensington i London.

Av den enorma förmögenheten ska den egna karriären stå för motsvarande 450 miljoner kronor, enligt tidningen. 

Det gör Cara Delevingne rikare än bland annat Harry Styles och flera andra stjärnor – och enligt Daily mail är hon den mest förmögna modellen i hela Storbritannien.

Cara Delevingne på catwalken under modeveckan i Paris 2021.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Skiljde sig 2020

I flera brittiska medier har Cara Delevingne under åren även lyfts fram som en av de mest inflytelserika personerna i landet.

Cara Delevingne har bland annat gått modell för Victoria's secret, Fendi och Dolce & Gabbana, och medverket i filmer som ”Anna Karenina”, ”Suicide squad”, ”Paper town” och ”Valerian and the city of a thousand planets”, men på senare år uppges 29-åringen ha börjat prioritera skådespelandet framför modellkarriären.

Cara Delevingnes kärleksliv är även det vida omskrivet i brittisk press. 2019 gifte hon sig med skådespelaren, modellen och sångaren Ashley Benson – men paret separerade redan året efter, i maj 2020.

Kärleksryktena om Cara Delevingne – efter uppbrottet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.