Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

29 år gammal och gravid – Noor Alfallah är Al Pacinos flickvän

Se de senaste nöjesklippen från Expressen.
Foto: Instagram
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Hon har tidigare dejtat Mick Jagger och kommer från ”en familj med pengar”.

Nu väntar Noor Alfallah barn med Al Pacino.

– Åldersskillnaden verkar inte vara ett problem, trots att han är äldre än hennes pappa, säger en källa till Page six.

Hollywoodlegendaren Al Pacino ska bli pappa för fjärde gången.

Till saken hör att ”Gudfadern”-skådespelaren har hunnit bli 83 år gammal.

Mamma till barnet är Noor Alfallah, 29, som Al Pacino träffade under pandemin och tidigare i våras blev paret ”Instagram-officiella”.

Al Pacino har sedan tidigare barn med bland annat skådespelaren Beverly D’Angelo och han har tidigare ryktats dejta Diane Keaton och en rad andra stjärnor.

Förnekade kärleksryktet

Noor Alfallah ska i sin tur ha dejtat ingen mindre än Mick Jagger, 79, mellan 2017 och 2018. Ett känsligt förhållande då paret, enligt amerikanska nöjesmedier, träffades medan Mick Jaggers dåvarande flickvän Melanie Hamrick var gravid.

Hon har även dejtat miljardären och investeraren Nicolas Berggruen, 61. Det ryktades senare att hon träffade skådespelaren Clint Eastwood, 93.

Ett rykte som Noor Alfallah dock slog ner.

– Det är inget förhållande, vi dejtar inte. Det finns inget förhållande. Vi är familjevänner och min familj var där och det är allt, förklarade hon för Daily mail då.

Noor Alfallah.
Foto: Instagram

”Familj med pengar”

Men vem är då Noor Alfallah?

Hon är inte känd på så vis, och har ”bara” 52 000 följare på Instagram, men kommer från en välbärgad familj, beskrivs som talangfull och arbetar sig uppåt inom film- och tv-branschen, skriver Page six.

– Hon rör sig bland förmögna ”jetset”-personer och kommer från en familj med pengar, säger en källa till sajten.

Noor Alfallah har studerat film på college och har även en masterexamen i film- och tv-produktion vid det erkända universitet UCLA.

29-åringen har sedan viss, om än begränsad, dokumenterad erfarenhet då hon tidigare har arbetat som producent för två kortfilmer men framtiden ser ljus ut.

Första Instagram-bilden på paret.
Foto: Instagram

Karriären

Enligt Noor Alfallahs profil på filmsajten IMDB har hon en hög position hos produktionsbolaget Lynda Obst Productions, som ägs av Sony pictures, som har filmer som ”Interstellar” och ”Hur man blir av med en kille på 10 dagar” på sitt cv. Noor Alfallah ska ha flera planerade filmprojekt hos produktionsbolaget, uppger Page six.

Hon har även ett kontrakt rörande poddproduktion hos ytterligare ett produktionsbolag.

Nu väntar hon alltså barn med Al Pacino.

– De kommer överens väldigt bra. Hon dejtar för det mesta väldigt rika, äldre män. Åldersskillnaden verkar inte vara ett problem, trots att han är äldre än hennes pappa, säger en källa till nöjessajten Page six.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.