Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

25-åriga influencern Christina Ozturk har 21 barn med miljonären

Christina Ozturk vill ha 105 barn.
Tillsammans har Christina Ozturk och maken Galip 21 barn.
Foto: Instagram

Christina Ozturk och miljonären Galip har i dag 21 barn tillsammans.

Men flerbarnsmamma nöjer sig inte så. 

I framtiden drömmer influencern om att vara mamma till totalt 105 barn, rapporterar The Sun.  

Den 25-åriga Christina Ozturk var 17 år gammal när hon blev mamma för första gången, och sedan dess har det hänt en hel del. 

I dag kan den ryska influencern kalla sig för 22-barnsmamma då hennes förstfödda barn har fått hela 21 syskon via olika surrogatmammor. 

Christina Ozturks önskan har varit att få så många barn som möjligt, så snabbt som möjligt, ihop med sin kärlek, miljonären Galip, skriver The Sun.

Så sent som förra året berättade influencern för Mail online att hon siktar på totalt 105 barn, vilket i nuläget betyder 83 stycken till.

För tidningen berättade hon också om det något hektiska livet som småbarnsmamma i staden i Batumi i Georgien. Tack vare ett tajt och välorganiserat schema går det ihop. 

– Jag är med barnen hela tiden, och gör allt sånt som mammor gör, sa hon då.

Till sin hjälp har Christina Ozturk flera nannies som har fått noga instruktioner av mamman för varje barn.

10 000 dollar per barn

Det var när Christina Ozturk insåg att hennes kropp inte skulle klara av att bära och föda ett barn om året, som paret bestämde sig för att fortsätta skaffa barn via surrogat.

Enligt The Sun har paret i snitt lagt 10 000 dollar per barn, vilket motsvarar omkring 110 000 svenska kronor.

Men den senaste tiden har varit en prövning för småbarnföräldrarna. I maj greps Galip för pengatvätt och dokumentförfalskning. 

”Det är svårt att dela med sig av vardagliga saker eller annat som gläder en, när allt jag kan göra är att vänta på att min man ska återvända hem”, skrev Christina Ozturk på Instagram i augusti.

https://www.instagram.com/p/CcYXJQcskyk/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.