Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

20-åringen är med i ”Paradise hotel” – bland annat tack vare pappa

Tobias ”Toby Johnson” Häggström är en av årets deltagareFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Årets deltagare i ”Paradise hotel”. Foto: ALI LORESTANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

20-åriga Tobias ”Toby Johnson” Häggström från Täby är en av deltagarna i årets upplaga av ”Paradise hotel” i Mexiko. 

– Farsan var jättetaggad på att jag skulle vara med, säger han till nyhetsbyrån TT. 

”Paradise hotel” är tillbaka och detta år med ett nytt upplägg. Det innebär att deltagarna är indelade i fyra lag. Lagen leds av gamla ”Paradise hotel”-veteranerna Paulina ”Pow” Danielsson, Robin ”Mos” Andersson, Kristian Täljeblad och Anna Pankova. 

I Kristian Täljeblads lag ”Team Kristian”, finner vi 20-åriga Tobias ”Toby Johnson” Häggström. Tobias är uppvuxen i Vallatorp i Täby och är legitimerad personlig tränare, och han har även en Youtubekanal där han tidigare lagt upp träningsvideos.

Stödet hemifrån 

För några år sedan hade Tobias Häggström aldrig trott att han skulle kunna vara med i ”Paradise hotel”, men med många vänner som tidigare varit med i programmet pushades han till att söka. Familjen har även varit ett stort stöd inför hans medverkan.

– Farsan var jättetaggad på att jag skulle vara med. Han brukar skicka länkar till ansökningar till olika program. Han vill bara att jag ska leva livet, säger han skriver TT. 

”Team Kristian”- Kristian Täljeblad, Tobias ”Toby Johnson” Häggström, Mattias Helén och Marcus ”Mcuze” Johansson. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Kommit nära lagledaren 

Dagarna innan deltagarna klev in på lyxhotellet i Mexiko blev Tobias och lagledaren Kristian fort vänner och är det än i dag. 

– Jag tror att jag nästan aldrig bondat så fort med en människa som med Kristian, säger han. 

Han berättar att han till en början blev uppfattad av Kristian som en ”kaxig hunk” när han egentligen skulle vara charmören. 

– När han fick lära känna mig så sa han ju att jag är mjukare än vad jag kanske såg ut, säger han. 

Här är alla deltagare och coacher i Paradise Hotel

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.