19-åriga Julia: "Jag blev gravid i häktet"

i nya säsongen av "Unga mammor" medverkar Lina Lundmark, Julia Mindell, Natalie Grip, Lovejoy Bäcklund och Julia Bergman. Första avsnittet sänds den 16 augusti på Viafree.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN
Julia Mindell tillsammans med dottern Najna. Julia blev gravid med sin man när han satt i häktet. "Sedan fick han sin dom, och då fick vi reda på att jag var gravid" säger Julia Mindell.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN
"Unga mammor." Lovejoy Bäcklund, 20, är en av säsongens nya mammor. På bilden håller hon sin 1-åriga dotter Hailey.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN
Natalie Grip.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

Snart är tv-serien "Unga mammor" tillbaka i tv-rutan.

Den 16 augusti får tittarna följa fem unga mammor och deras vardag.

Några mammor är bekanta sedan tidigare men två är nya – bland annat 19-åriga Julia Mindell.

– Jag blev gravid med honom i häktet. Sedan fick han sin dom, och då fick vi reda på att jag var gravid, säger Julia Mindell.

Om två veckor kommer en ny säsong av Viafree- och TV3-serien "Unga mammor." Tv-tittarna får i denna säsong följa fem unga kvinnor samma alla har en sak gemensamt – de fick barn när de var tonåringar.

De två nya mammorna i programmet heter Julia Mindell och Lovejoy Bäcklund.

– Vi är säkra på att Lovejoy Bäcklund och Julia Mindell kommer att tas emot av våra tittare med öppna armar. Deras bakgrundshistorier och kärleken till barnen kommer att framkalla känslor även hos den mest okänsliga. Vi är jätteglada över att de nya mammorna och favoriterna Julia Bergman, Natalie Grip och Lina Lundmark valt att delta i den här säsongen, säger Moa Estmalm, affärsområdeschef Viafree på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Lovejoy Bäcklund med Hailey.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

LÄS MER: Jaffa Grenell är 33 år och mormor – med i Unga föräldrar


Nya unga mammor – tuff uppväxt och en man som hamnade i fängelse

19-åriga Julia Mindell har dottern Nanja och har bloggat om sitt liv sedan hon var gravid med Nanja som i dag är ett år. Hon träffade Johan när hon var 14 år, och paret gifte sig för ett år sedan.

– Jag blev gravid med honom i häktet. Sedan fick han sin dom, och då fick vi reda på att jag var gravid. Jag var ensam under hela graviditeten och förlossningen, säger Julia Mindell.

Julia Mindell berättar att Nanjas pappa fick komma till BB sex timmar efter förlossningen, och fick stanna i enbart några timmar.

Julia Mindell med Nanaja.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

– Det var jobbigt när jag var gravid, jag var väldigt känslig – grät för allt. Jag kände mig ensam, för jag är så van att vara med honom och så fick jag inte vara det, berättar Julia Mindell.

I dag är Julia Mindell gift med Nanjas pappa som är villkorligt frigiven. Paret bor tillsammans i Södertälje.

LÄS MER: Sindy Niklasson i "Unga föräldrar" piercar snippan i tv

Den andra nya mamman för säsongen heter Loveyjoy Bäcklund, 20. Hon hade en tuff uppväxt och gör allt för att hennes dotter Hailey, 1, ska få en bättre uppväxt än den hon hade. 

Loveyjoy Bäcklund bor tillsammans med Hailey och Haileys pappa i Vallåkra utanför Helsingborg. 


Natalie Grip.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

Natalie Grip är med igen

Förutom de två nytillskotten i serien så kommer tittarna även få fortsätta följa 22-åriga Julia Bergman och Milo, 20-åriga Lina Lundmark och Audrina samt 22-åriga Natalie Grip och hennes tre döttrar Alicia, Joline och Ronja.

Den nya säsongen av ”Unga mammor” premiär den 16 augusti på Viafree klockan 19. På TV3 sänds första avsnittet den 21 augusti klockan 20.00.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.