Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

15 år efter "Mean Girls" – nu möts paret igen

Lindsay Lohan.
Foto: JOHNS PKI / SPLASHNEWS.COM / JOHNS PKI / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS
15 år efter "Mean girls" – nu återförenas stjärnorna igen.
Foto: - - / FILMBOLAG
Lindsay Lohan i "Mean girls".
Foto: FILMBOLAG
Foto: FILMBOLAG

Cady Heron och Aaron Samuels tillsammans igen!

15 år efter "Mean girls" återförenas skådespelarna bakom filmens kärlekspar, Lindsay Lohan och Jonathan Bennett, i tv igen.

Skådespelarna träffas i nya programmet "Lindsay Lohan's beach club: After the show" på MTV, skriver Entertainment Tonight.

2004 spelade de kärleksparet Cady Heron och Aaron Samuels i kultfilmen "Mean girls".

Nu 15 år senare återförenas skådespelarna Lindsay Lohan och Jonathan Bennett i tv igen – men den här gången spelar de inget kärlekspar. I stället kommer Bennett intervjua sin gamla kollega.

Lindsay Lohan är nämligen aktuell med realitytv-serien "Lindsay Lohan's beach club" på MTV, och Bennett kommer programleda det eftersnacksprogrammet "Lindsay Lohan's beach club: After the show".  I det 30 minuter långa programmet som sänds direkt efter premiären av Lohans program på tisdag, kommer den rödhåriga skådespelaren gästa och svara på frågor om karriären inför sina största fans. I programmet kommer det också visas tidigare osett material från "Lindsay Lohan's beach club".

https://www.instagram.com/p/BsPyWGphL_E/

Jonathan Bennett spelade klassiska rollen

Jonathan Bennett repriserade nyligen sin klassiska "Mean Girls"-roll Aaron Samuels i Ariana Grandes musikvideo till låten "Thank you, next", där hon gjorde hyllningar till flera klassiska filmer från början av 2000-talet – "Mean Girls", "Leagally blonde" och "Bring it on".

– Det tog mig tillbaka. Det var ett ögonblick när jag satt i stolen, de har gjort håret och sminket som Aaron Samuels, och de vänder mig om och man tittar i spegeln. Det var första gången jag såg honom på 15 år, och det var som att träffa en gammal vän. Det tar en tillbaka till en tid då livet bara var enklare, sa Jonathan Bennett till Entertainment Tonight.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.