Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

11 nya romantiska komedier på Netflix

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Elle Evans får sin första kyss i filmen "The Kissing Booth".
Foto: Netflix
Lara Jeans hemliga kärleksbrev skickas ut plötsligt ut i "To All The Boys I've Loved".
Foto: Netflix
Harper vänner bestämmer sig för att para ihop henne med en DJ under en jobbresa i "Ibiza".
Foto: Netflix

Gillar du stela första kyssar? Vill du skratta tills tårarna rinner eller bara gråta ut med en förpackning näsdukar?

Här är lösningen för den hopplöse romantikern.

Här är 11 nya och bra romantiska komedier sommaren 2018.

Klassiska kärleksfilmer går aldrig ur tiden. Data som tagits fram av Netflix visar att 80 miljoner konton tittat på en romantisk film det senaste året – vilket är nästan två tredjedelar av Netflix publik.

Lagom till sommaren gör därför Netflix en storsatsning på kärlek och romantik med flera nya filmer för den hopplöse romantikern.

The Kissing Booth 

The Kissing Booth Tonåriga Elle Evans har aldrig blivit kysst så när hennes skola har vårkarneval så sätter hon upp ett "kyssbås". Hon råkar då kyssa sin hemliga förälskelse Noah och gnistorna flyger. Det finns dock ett stort problem – han är bror till hennes bästa vän och därmed "off limits". Elles liv vänds upp och ner och hon vet inte vad hon ska göra. Betyg på IMDb: 6,3.

To All The Boys I've Loved Before

To All T​he Boys I’ve Loved Before  (Kommer till Netflix den 17/8). Lara Jeans kärleksfantasier leder till katastrof när alla hemliga kärleksbrev hon skrivit till killar hon varit kär i plötsligt skickas ut.


LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter för juli 2018 


Sierra börjar umgås med en av de populära tjejerna på skolan för att få en killes uppmärksamhet i "Sierra Burgess is a Loser".
Foto: Netflix

Sierra Burgess is a Loser

Sierra Burgess is a Loser (Kommer till Netflix den 7/9). ​Den smarta high school-tjejen Sierra vill att killen hon är intresserad av ska lägga märke till henne. Hon börjar därför umgås med en av de populära tjejerna på skolan.

Alex Strangelove

Alex Stangelove Alex Strangelove hade allt noggrant planerat. Han skulle förlora sin oskuld till sin underbara flickvän Claire. Men så dyker den minst lika fantastiska Elliot upp och förändrar allt. Betyg på IMDb: 6,3.


LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang 


Alex Strangeloves kärleksliv vänds upp och ner när han träffar Elliot i den romantiska komedin "Alex Strangelove".
Foto: Netflix

Ali's Wedding

Ali's Wedding Ali är son till en Irakfödd predikant i Melbourne. När en vit lögn spårar ut slits han mellan familjeplikterna och sitt eget hjärta. Betyg på IMDb: 6,8.

Catching Feelings 

Catching Feelings Ett ungt pars äktenskap börjar knaka i fogarna. Då dyker en berömd och hårt drickande författare upp och vänder upp och ner på deras liv. Betyg på IMDb: 5,3.


LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 


Ibiza

Ibiza Harper skickas till Spanien för ett viktigt jobbmöte. Hennes partyglada vänner bestämmer sig för att följa med och övertalar Harper att flörta med en känd DJ. Betyg på IMDb: 5,1.

Set It Up

Set It Up Harper och Charlie är två sönderstressade och underbetalda assistenter som bestämmer sig för att försöka para ihop sina arbetsnarkomaner till chefer med varandra. Betyg på IMDb: 6,6.

Irreplaceable You

Irreplaceable You Abbie drabbas helt oväntat av cancer och bestämmer sig för att hitta en framtida flickvän till sin fästman och barndomskärlek Sam för att göra framtiden så ljus som möjligt för honom. Betyg på IMDb: 6,3.


LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  


Efter att ha blivit lämnad vid altaret hamnar Rachel på smekmånadsresa med sin pappa i "Like Father".
Foto: Netflix

Like Father 

Like Father (Kommer till Netflix den 3/8) Arbetsnarkomanen Rachel blir lämnad vid altaret och hamnar på en smekmånadskryssning med sin pappa som hon inte träffat på länge.

The Week Of

The Week Of Två pappor har helt olika syn på sina barns stundande bröllop och gör vad de kan för att kontrollera sina känslor. De behöver bara stå ut med varandra en vecka till... Betyg på IMDb: 5,0.


 LÄS MER: Här  de 50 bästa serierna på Netflix 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.