Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Youtuberns lögn om döda flickvännen avslöjad

Paret uppges ha träffats i ”fyra eller fem månader”.Foto: Youtube
Jason Ethier skyller allt på sin flickvän. Som i sin tur har svarat.Foto: Youtube

Youtube-stjärnan ImJayStation erkänner att han har fejkat sin flickväns död.

Nu förklarar han varför.

– Hon lämnade mig och försökte förstöra mitt liv, säger han i en video, skriver news.com.au.  

Det var i förra veckan som youtubern Jason Ethier, 29, från Toronto i Kanada, känd under namnet ImJayStation, delade med sig av tragiska nyheter till sina 5.4 miljoner följare: 

Att hans flickvän sedan ”fyra eller fem månader tillbaka”, Alexia Morano, hade blivit ihjälkörd av en rattfyllerist. 

Jason Ethier gråter i en av sina videos.Foto: Youtube

De följande dagarna lade Jason Ethier ut flera videoklipp, sedan dess borttagna, där han pratade om sin flickväns påstådda död. Han ska även i en video ha besökt vad han menade var en minnesplats för Alexia Marano, den plats där hon ska ha blivit påkörd, skriver news.com.au

Det finns bara ett problem med historien: 

Flickvännen lever fortfarande. 

Allt var ett trick

I en ny video berättar Jason Ethier om vad som hände med alla videoklipp om den påstått döda flickvännen. Hela grejen var ett desperat trick, något som paret kokade ihop tillsammans för att få mer visningar på deras gemensamma Youtubekanal ”Dream team”.

Han tillägger att det till en början var hans egen idé, skriver news.com.au

– Alexia var okej med videorna vi gjorde för att gynna kanalen och hjälpte mig att producera dem, säger Jason Ethier i sin senaste video vars titel lyder ”sanningen om Alexia Marano”.

I videon skyller Jason Ethier sedan starkt på Alexia Marano och anklagar henne för att försöka ”förstöra” hans liv genom att berätta för polisen att han överfallit henne med vapen. Något som han själv påstår aldrig hände.

Jason Ethier skyller allt på sin flickvän Alexia Morano (bilden). Som i sin tur har svarat.Foto: Youtube

Alexia Morano svarar i egen video

Alexia Morano svarade i onsdags med en egen video med titeln ”Alexia lever (sanningen om ImJayStation)”. Klippet lades upp på deras gemensamma kanal och i en ytterligare video påstår Alexia Morano vidare att han stal videon från henne. 

– Han försöker sabotera min video och jag kan inte acceptera det, säger hon i videon. Hon uppmanar även tittarna att rapportera den påstått stulna videon. 

Någon gång under onsdagen togs alla videoklipp bort från deras gemensamma kanal. Alexia Marano har nu tagit bort alla sina konton på sociala medier och Jason Ethier har gjort sin Instagram privat, skriver news.com.au

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.