Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4:s tvingas ändra ”Let's dance” – dansaren ersätts

Magdalena Forsberg och Fredric Brunberg i premiären av ”Let's dance”. Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena och Fredric under förra veckans genrep. Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena Forsberg och Fredric Brunberg under första deltävlingen. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / TT NYHETSBYRÅN

Magdalena Forsberg har drabbats av ett bakslag i uppladdning inför andra veckan av ”Let's dance”. 

Hennes dansare Fredric Brunberg har blivit sjuk och tvingas bli ersatt i sista stund. 

Under fredagskvällen går den andra delfinalen av ”Let's dance” av stapeln i TV4. Men den före detta skidskytten Magdalena Forsberg, 51, kommer inte att dansa tillsammans med Fredric Brunberg denna vecka, i stället har TV4 tvingats blixtinkalla en ersättare till dansare. 

Orsaken är att Fredric Brunberg stoppas av en plötslig sjukdom. 

”Fredric Brunberg har varit sjuk i veckan och kommer inte kunna vara med i fredagens direktsändning av Let's dance”, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig i ett meddelande. 

 

Därför byter Magalena Forsbergs dansare

Redan under onsdagens genrep inför fredagsfinalen saknades proffsdansaren och Magdalena Forsberg fick öva tillsammans med ett för ”Let's dance”-publiken bekant ansikte:

”Som tur är kan dansproducent David Watson hoppa in och dansa med Magdalena imorgon istället och det är vi så glada för! Fredric är på bättringsvägen och förhoppningsvis på benen igen inom kort och kan återgå till att dansa tillsammans med Magdalena som vanligt”, skriver Amanda Hjärtmyr. 

 

Magdalena om bytet

Ändringen kommer med kort varsel inpå fredagsfinalen, men Magdalena Forsberg känner sig ändå lugn med TV4:s plan b och nödlösning för henne. 

”Det är så klart jättetråkigt att Fredric inte kan vara med i morgon men jag känner mig supertrygg med David och det är fantastiskt att möjligheten fanns att han kunde hoppa in. Sjuk kan ju vem som helst av oss bli och känns bra att Fredric är på bättringsvägen så vi förhoppningsvis är kvar i tävlingen nästa vecka”, skriver hon i ett meddelande.