Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenskan lämnar kändiskrögaren – blir ihop med systerns exman

Charlotte Bönström till vänster, Cecilia Bönström till höger.
Foto: OVIDIU HRUBARU / STELLA PICTURES/ALAMY
Thierry Gillier och Cecilia Bönström.
Foto: / SIPA USA / TT / TT NYHETSBYRÅN

20 år av äktenskap men nu är det slut mellan tidigare modellen Charlotte Bönström och kändiskrögaren Vittorio Assaf.

Enligt källor till tidningen Page Six har Bönström funnit kärleken hos tvillingsystern Cecilias exmake.

– Charlotte och jag är mitt uppe i en skilsmässa. Hon kommer att gifta om sig med Thierry Gillier, som är ex-make till hennes syster, säger Assaf till tidningen.

Tvillingarna Charlotte och Cecilia Bönström har båda verkat som modeller på den internationella spelplanen med New York respektive Paris som bas. Charlotte har under 20 års tid varit gift med kändiskrögaren Vittorio Assaf och paret har två barn tillsammans i New York. 

Men enligt källor till Page Six ska hon ha tröttnat på att maken under stora delar av äktenskapet umgåtts frekvent med andra modeller.

Nu tillsammans med tvillingsysterns exmake

Nu är det slut mellan paret.

– Charlotte och jag är mitt uppe i en skilsmässa. Hon kommer att gifta om sig med Thierry Gillier, som är ex-make till hennes syster, säger Assaf till Page six.

62-åringen fortsätter:

– Det är väldigt jobbigt. 

Thierry Gillier är grundare av modemärket Zadig & Voltaire. Samtidigt kommer tvillingsystern Cecilia att fortsätta sin tjänst som kreativ vägledare på exmakens modeföretag.

Cecilia flyttade till Paris direkt efter gymnasieexamen 1989, då 19 år gammal. I nästan femton år jobbade hon som modell innan hon 2003 knackade på dörren till modehuset Zadig & Voltaire. Där hon också träffade exmaken Thierry Gillier.

Hon har sedan blivit en viktigt del av modehuset, som kreativ ledare, och förkroppsligar deras modemässiga tilltal även i det egna klädvalet. 

– Det är bara jag med mina fingrar som väljer allt material till våra kollektioner, sa hon till tidningen Plaza i mars 2020.

Varför hon också stannar kvar vid modehuset.

– Jag förstår inte hur de ska få det att funka, kommenterar en källa till Page Six.

Charlotte Bönström avböjer att kommentera för Page Six. 

Jill Johnson träffade kärleken mitt i sorgen: ”Otroligt ledsen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.