Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Sigrids kärleks-vägran med Samir

Publicerad

Sigrid Bernson, 28, och Samir Badran, 27, fann varandra under "Let's Dance".

Men romansen var inte självklar. Nu berättar Sigrid hur hon kämpade för att undvika Samir.

– Jag är professionell, säger hon till tidningen NordicFeel.

I höstas bekräftade Sigrid Bernson och Samir Badran det som många fans redan misstänkte: De är ett par. 

Efter att ha dansat i sex veckor ihop i TV4-programmet "Let's Dance" slog det gnistor kring 20-åringarna. Sigrid Bernson har under hösten varit tydlig med sin kärlek för Samir Badran. I november släppte hon jullåten "I do", tillägnad pojkvännen.

– Det är hämtat helt och hållet från mitt eget liv. Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, har  Sigrid Bernson tidigare sagt.

 

LÄS MER: Familjens undran – efter Sigrids gest

 

Sigrid försökte undvika Samir

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Men det var inte en självklar kärlek. För tidningen NordicFeel berättar Sigrid Bernson hur hon försökte undvika och hålla distans till Samir Badran till en början.

– Det var svårt att veta var vi hade varandra i början. Jag är professionell. Jag tänkte att om vi gillar varandra på jobbet, och det skiter sig, så ska vi dansa ihop i sex veckor till i varenda dag. Han visste inte var han hade mig, det var jag som bromsade, säger hon till tidningen.

Men till slut blev kärlek för stark för paret.

– Det gick inte längre. VI sa inte att vi var tillsammans förrän i höstas, även om det varit uppenbart. Det har varit en så otroligt fin resa, det har varit så äkta, säger hon.

Berättar: "Har jättestark dödsångest"

Sigrid Bernson är nu aktuell med musikalen "Dansa samba med mig" och ska även delta i nästa års Melodifestival. Hon beskriver att mycket går rätt i hennes liv just nu – men att så inte alltid varit fallet. 

Hon säger sig ha en "extrem dödsångest" och har en svår historia. 

– Jag har också varit med om jobbiga saker. Blivit dumpad, inte fått allt som jag velat, människor som gått bort i min närhet. Men jag mår inte bra av att folk tycker synd om mig. Alla går vi igenom jobbiga perioder. Det gör en starkare, säger hon.

 

LÄS MER: Därför tvingas Sigrid hoppa av Let's dance

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag