Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrip räddad av kärleken: ”Lustfyllt”

Isabella Löwengrip.
Foto: SVEN LINDWALL

Isabella Löwengrip har gått igenom en hel del det senaste året. 

Nu skriver hon på Instagram att hennes nya kärlek Paul Sundvik har fått henne att få tillbaka livsgnistan igen. 

”Jag är så tacksam att vi har hittat varandra”, skriver hon. 

Det var i höstas som Isabella Löwengrip, 29, gick ut med att hennes bolag befann sig i en ekonomisk kris. Den pressade situationen innebar att hon fick ställa in den planerade USA-lanseringen av sitt varumärke och sparka majoriteten av sin personal. Hennes trafiksiffror ifrågasattes i pressen och kunderna lämnade bolaget. I samma veva träffade hon även fastighetsmiljadären Erik Selin, 52, som det sedan tog slut med tidigare i år. 

Det har helt enkelt varit ett händelserikt år för Löwengrip – men som nu verkar må bättre än någonsin. På Instagram skriver hon hur hon äntligen känner att hon mår bra igen. 

”Det har alltid hänt mycket i mitt liv. Flyttat hemifrån som 14 åring, startat elva bolag, förlorat allt och fått sälja mitt hem. Varit djupt deprimerad och fått genom gå elchocker. Sålt mitt skönhetsbolag för att komma på fötter igen. Livet har varit en bergochdalbana men jag reser mig alltid. Efter att ha byggt mina bolag sedan jag var 16 år jag har jag nu tagit en paus från bolagsdrivande under 1-2 år för att vila och umgås med mina barn. Dessutom har jag funnit kärleken, livet är lustfyllt och lekfullt igen”. 

https://www.instagram.com/p/CCVg-MTnvNn/

Tacksam för sin kärlek

bloggen skriver hon att hennes nya kärlek Paul Sundvik har spelat en stor roll för hennes mående. 

”Jag är så tacksam att vi har hittat varandra. Paul lever precis som jag, ett väldigt roligt och spännande liv. Han har många olika projekt runt om i världen så det väntar mycket resor tillsammans vilket jag älskar. Nästa vecka blir det Frankrike och sedan Schweiz där vi kommer att tillbringa mycket av vår tid”, skriver hon.

Löwengrips ord om kärleken innan de blev offentliga

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.