Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens utmattning – stöttas av Lill-Babs

Kristin Kaspersen har flyttat flera gånger på ett år - och är helt slut.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kristin Kaspersen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
"Lill-Babs" och Kristin Kaspersen.
Foto: SUVAD MRKONJIC

Kristin Kaspersen har flyttat två gånger på ett år - men nu har hon äntligen hittat hem.

I sin blogg berättar programledaren om den utmattande tiden, och tackar mamma Lill-Babs för stödet.

"Även om det tagit på krafterna så är det så värt" skriver Kristin Kaspersen på bloggen.

TV4-profilen Kristin Kaspersen, 48, flyttade redan förra året - men nu har hon flyttat igen. I sin blogg berättar programledaren om den uttröttande processen, och varför hon har flyttat flera gånger på så kort tid.

"Det här med att flytta är en resa i sig. När jag flyttade för ett år sedan så var det en mellanlandning tills jag hittade en mer passande lägenhet för mig och min lilla familj. Det fick fortare än jag trodde. Så även om det tagit på krafterna så är det så värt" skriver Kristin Kaspersen i blogginlägget.


LÄS MER: Kristin Kaspersen om diagnosen: "Tacksam"


Kristin Kaspersen stöttas av mamma Lill-Babs under krävande tiden


LÄS MER: Kristin Kaspersen söker stöd hos familjen


Under den jobbiga tiden har Kristin Kaspersen tagit till flytthjälp - och fått stöd av mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson.

"Fantastiska flyttkillar som jobbade effektivt och hjälpte till att ställa tunga saker på plats. Min älskade mamma kom några timmar och hjälpte mig att packa upp köket. Enormt tacksam för att hon alltid finns där. Vad skulle jag göra utan henne." skriver Kristin Kaspersen om mamman på sin blogg.

Nu har Kristin Kaspersen hittat hem, och är nöjd med sin nya lägenhet, som hon nu ska fira in det nya året i - trots att flyttprocessen har varit så utmattande.

"Så visst är jag trött, helt slut… men så lycklig vi är på plats. Så nu ska jag njuta av denna underbara julmånad av julmusik, dofter, vänner och familj… och vår underbara lägenhet"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.