Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessika, 27, kallas fejk: ”Bara för jag är snygg”

Skönhetsbehandlingar kan alltid gå fel – skydda dig så gott du kan.
Jessica Power gifte sig i australiska ”Gift vid första ögonkastet”.Foto: Channel Nine

Hon har lagt över 320 000 kronor på skönhetsförändringar efter att ha varit med i den australiska versionen av ”Gift vid första ögonkastet”. 

Men nu slår Jessika Power tillbaka mot de som kallar henne ”fejk”.

– Det är bara för att jag är en snygg tjej, säger hon till News.com.au. 

Jessika Power var med i den australiska versionen av ”Gift vid första ögonkastet” och har efter det blivit ett känt ansikte, framför allt på Instagram där hon har över 200 000 följare. 

Sedan programmets säsongsavslutning har hon gjort flera förändringar i sitt utseende – någonting som har väckt uppmärksamhet bland hennes följare. För australiske nyhetssajten News.com.au berättar hon att många kallar henne ”fejk”. 

– Jag har alltid fått höra att jag ser fejk ut, även innan jag gjorde någonting. Och utan att slå på stora trumman för mig själv så är det bara för att jag är en snygg tjej, människor kallar mig fejk och försöker nedvärdera min skönhet till operationer, säger hon till sajten.

Kirurgen kom med idén

Efter programmet tittade Jessica på klipp från serien och säger att hon upptäckte flera saker hon ville förändra. 

– Jag har lyft ögonbrynen för i programmet hade jag ganska hemska säckar. Jag upptäckte också att mina kinder såg tomma ut, så jag fyllde dem med fillers. Jag tycker att jag ser hälsosammare ut, säger hon till News.com.au.

Hon har också fettsugit delar av låren och placerat fettet i brösten – en idé som kom från hennes plastikläkare, säger hon.

– Han var den som sa ”du vet, vi kommer kasta det här fettet i papperskorgen, ska jag inte injicera det i dina bröst?” 

”Folk älskar att trycka ner mig”

Hon berättar vidare att hon även har bytt ut sina porslinständer, fyllt läpparna, injicerat botox och använder hårförlängning. Hittills har hon totalt lagt över 320 000 kronor på utseendeförändringarna, men säger att hon är förvirrad över att så många menar att hennes nya utseende beror på ingreppen. 

– Men det är allt jag gjort – det är allt. Och alla säger ”det är fejk, det är fejk, det är plastigt”, vilket är irriterande, säger hon till News.com.au och fortsätter:

 – Jag tror att folk älskar att trycka ner mig och hata på mig, men jag låter det inte komma åt mig. I bland biter jag tillbaka lite, på skoj, och det irriterar dem att de inte kan nå mig. De förväntar sig oftast inte att jag ska svara och de brukar då be om ursäkt, det är patetiskt. 

https://www.instagram.com/p/BzcvLUpnr-H/

Startar kampanj mot nätmobbning

Själv menar Jessika, som valde att avsluta relationen med mannen hon gifte sig med i realityprogrammet, att hennes kroppsförändringar fått henne att få bättre självförtroende. 

– Jag känner att alla kosmetiska förändringar, till och med att färga håret, är ett personligt val. Jag gör saker för att få mig själv att må bra, säger hon till News.com.au. 

De dömande orden hon har mötts av har gjort att Jessika nu planerar en kampanj mot nätmobbning. 

– Jag kan hantera det eftersom jag är tuff, men tänk dig en ung tjej eller kille med ett mjukare tankesätt som inte kan ta det, säger hon till News.com.au. 

”Nätmobbning är mobbning”, skriver hon på ett inlägg på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BxtQvAPng4k/

Följ Expressen på Instagram

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.