Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljerna inför tredje säsongen av ”You”

Victoria Pedretti och Penn Badgley i ”You”Foto: Beth Dubber/Netflix

Netflix avslöjar nya detaljer inför premiären av ”You”.

Till den nya säsongen välkomnas två nya karaktärer, rapporterar Teen Vogue

Sedan tidigare står det klart att Penn Badgley återvänder i huvudrollen som seriemördaren Joe Goldberg.

Fansen kan knappt vänta på den tredje säsongen av Netflixserien  ”You”. Och i veckan avslöjade streamingjätten spännande nyheter inför den kommande premiären. 

På Twitter skriver de:

”Nytt blod ansluter You säsong 3.”

I sitt inlägg skriver de att Shalita Grant kommer spela ”Sherry”. En ”mamma-influencer” som först verkar stå med båda fötterna på jorden, men som i själva verket är en elak person som gör allt för att lura ”Love”.

Netflix skriver också att Travis VanWinkle kommer göra rollen som den rike ”Cary”, som har allt annat än goda avsikter för ”Joe”. 

Kommer tillbaka i säsong 3

I huvudrollen som Joe i ”You” ser fansen återigen Penn Badgley, som även spelar en av huvudrollerma i den populära tv-serien ”Gossip girl”. 

Victoria Pedretti spelar Love i säsong två. Hon har tidigare setts i skräckserien ” The haunting of Hill house” och i Quentin Tarantinos Oscarsnominerade ”Once upon a time in Hollywood”.

Netflix har ännu inte satt ett premiärdatum för den kommande säsongen av ”You”. Men Teen Vogue skriver att den förväntas att släppas i början av nästa år.

 

https://twitter.com/netflixqueue/status/1316877035499708416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1316877035499708416%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fstory%2Fyou-season-3-new-characters

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.