Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bradley Cooper och Irina Shayk bryter upp – efter fyra år

Paret har en dotter tillsammans.
Foto: BROADIMAGE/REX / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Bradley Cooper och Lady Gaga.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Bradley Cooper och Irina Shayk.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Kändisparet Bradley Cooper och Irina Shayk bryter upp skriver People

Paret började dejta 2015 har dottern Lea De Seine, 2, tillsammans. 

– De har inte varit bra mellan dem på ett tag, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.  

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk ,33, började dejta 2015. Då hade Shayk nyligen avslutat en lång relation med fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo. 

Paret har hållit sin relation utanför offentligheten och Irina Shayk berättade för Glamour UK tidigare i år att hon föredrar att hålla kärleken privat.

– Eftersom mitt jobb kräver att jag ska vara ute i offentligheten har jag bara bestämt att mitt privatliv ska vara tyst. Det är därför det är kallat ”privat”, för att det är något för dig och din familj, och jag är nöjd med det, säger hon. 

I mars 2017 fick paret dottern Lea De Seine tillsammans och enligt källor spenderade Bradley Cooper all ledig tid med sin familj. Till Oprah Winfrey har Cooper sagt att familjebildandet förändrade allt för honom. 

Kemin med Lady Gaga

Bradley Cooper har haft stor framgång med filmen A star is born, och var bland annat nominerad till bästa manliga huvudroll på Oscarsgalan i februari. Dit kom han hand i hand med Irina Shayk, men efter ett intimt uppträdande av Lady Gaga och Bradley Cooper var deras kemi kvällens stora samtalsämne. 

I mitten av februari blev det officieltl att Lady Gaga brutit sin förlovning med Christian Carino, men hon har dock dementerat att hon och Bradley Cooper skulle ha en romantisk relation. 

Samtidigt har det fått rykten om att Coopers förhållande var på väg utför. Page Six skrev att parets relation var i kris. 

– De fortsätter försöka på grund av sin dotter. Men det står inte bra till. Ingen av dem är lycklig. Deras relation hänger på en skör tråd, sa en uppgiftslämnare.

Efter fyra år tillsammans uppger källor till People att Bradley Cooper och Irina Shayk nu beslutat sig för att gå skilda vägar, och att de jobbar för att hitta en lösning på hur de ska dela vårdnaden om dottern. 

– De har inte varit bra mellan dem på ett tag, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.  

Parets talespersoner har dock inte bekräftat uppgiften än.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.