Malin Roos. Foto: Ylwa Yngvesson
Malin Roos. Foto: Ylwa Yngvesson

Bäst just nu enligt Malin Roos

Publicerad

Varje dag sammanfattar Expressens nöjesredaktion vad som är bäst just nu.
Allt för att du inte ska missa något i det populärkulturella flödet.
I dag: Malin Roos.

TV

3 564 000 kan inte vara helt ute och cykla i alla fall. Första deltävlingen var ändå ingen pang-föreställning, men vilken tv-siffra! Ni missar väl inte att ni får allt bakom kulisserna med mig och kollega Collin i "Malin&Malin".

Senaste avsnittet hittar du här.

 

TWITTER

"I dag fyller jag 46 år."
Men grattis en dag i efterskott, Rickard Olsson.

TV

Har aldrig varit med om en bättre provfilmning, konstaterar regissör Ulf Malmros efter att ha draftat Vera Vitali till sin nästa långfilm. Heja heja! Vitali var ju fantastisk i "Hinsehäxan".

TV

Hur ska det GÅ för Katrine Fønsmark och Kasper Juul? Jag älskar "Borgen", det enda dåliga med danska dramaserien är att avsnitten tar slut för fort. Skönt man kan se i förväg på dr.dk.

SVT PLAY

Alla som valde fotbollen och Messi i stället (som jag), ni har fortfarande chansen att se "Uppdrag Granskning" om näthatet mot kvinnor på SVT Play. Eller förresten, gör det bara.

Klicka här.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida