Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Trafik

Publicerad 10 jul 2018 08:29

Supersportbilens usla parkering – under en Honda

Underlig parkering. Lamborghini Huracan, med en Honda Civic ovanpå.

Underlig parkering. Lamborghini Huracan, med en Honda Civic ovanpå.

1/2

Foto: FACEBOOK/WGN TV

2/2

Foto: FACEBOOK/WGN TV

Att parkera supersportbilen Lamborghini Huracan kan gå snabbt. Och använder du gasen i stället för bromspedalen – då går det riktigt snabbt. Och illa. 

Det kan till och med sluta under en Honda Civic.

Allt om Bilar skrev nyligen om hur en hotellanställd i Sydney upplevde sin värsta dag som anställd när han parkerade en gästs dyra Porsche UNDER en annan bil.

Det visade sig att han tagit fel på broms- och gaspedalen.

Nu har det hänt igen. Nej, tack och lov inte med samma hotellpersonal och den här gången skedde det i Chicago. Ägaren till supersportbilen Lamborghini Huracan skulle parkera och lyckades trycka på gasen i stället för bromsen, enligt CBS Chicago.

Han körde på framförvarande bil, en Honda Civic. Men tack vare kraften i den egna bilen, samt det faktum att Huracan är en väldigt spetsig modell, så slutade inte fadäsen med en krock. Nej, bilen grävde sig in under Hondan.

LÄS ÄVEN: Världens bästa – och sämsta – polisbilar 

Lamborghinins ägare ska shoppa en ny på måndag

Skador? Inte på någon människa, men Lamborghinin är enligt ägaren helt förstörd. Bilderna motsäger uttalandet en aning men att bilen är svårt skadad stämmer.

Ägaren skyndade sig ut ur bilen eftersom han ”såg att det läckte bensin”. Men enligt uppgift var han inte speciellt oroad över den förstörda bilen. Han kommenterade det hela med att han och hans kvinnliga partner skulle gå och shoppa en ny ersättningsbil under måndagen.

https://www.facebook.com/WGNTV/posts/10155668363047411

LÄS ÄVEN: Hotellets vansinniga miss – parkerar under en annan bil