Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Trafik

Publicerad 30 okt 2018 11:21

Årets sämsta parkering förvandlas till vansinne

1/3

Foto: YOUTUBE

2/3

Foto: YOUTUBE

3/3

Foto: YOUTUBE

Har du parkerat fel och skrapat en annan bil? Det är bara början på mardrömmen för den här föraren.

När inget kan bli värre – så blir det det.

På en parkering i Xuancheng, i östra Kina, utspelar sig den här märkliga parkeringshistorien. En mycket osäker förare har tydliga problem med att skilja gaspedal från broms, och även om det inte går så snabbt så blir det en hel del krockar.

När det verkar som om mardrömmen är över så lägger föraren i backen. Och hittar gaspedalen. En riktigt dålig kombination i just det här fallet.

Pedalen trycks ned med emfas och bilen får full fart bakåt. Men där finns naturligtvis begränsat med utrymme. I stället finns där betydligt mer tegel.

LÄS ÄVEN: Så får du ersättning för parkeringsskadan 

Polisen har valt att inte bötfälla föraren

Som du kan se av övervakningsfilmen blir det en rejäl smäll. Ingen skadas, tack och lov, och den lokala trafikpolisen tar i efterhand beslutet att inte bötfälla, enligt Daily Mail. Detta på grund av att olyckan inte skedde på allmän väg. Xilin Street går förbi precis utanför, men det här var alltså en privat parkering.

Gissningsvis fanns det dock andra som inte riktigt uppskattade de oombedda "renoveringen" av parkering och hus. För att inte tala om ägarna till de övriga tre bilarna...

https://www.youtube.com/watch?v=uw6Fni9y1Tw&feature=youtu.be

LÄS ÄVEN: Polis valde handikapplats – för att köpa snus