Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 27 maj 2014 17:53

Tävling: Vinn biljetter till Race of Legends

<strong>Jan &quot;Flash&quot; Nilsson.</strong> Mr svensk bil- och motorsport och en av initiativtagarna till Race of Legends. Har haft ett finger med i det mesta i svensk bilsport de senaste 30-40 åren. Ett pr-geni som får saker att hända.

Jan "Flash" Nilsson. Mr svensk bil- och motorsport och en av initiativtagarna till Race of Legends. Har haft ett finger med i det mesta i svensk bilsport de senaste 30-40 åren. Ett pr-geni som får saker att hända.

1/5

Foto: Mattias Lundin

<strong>Per Eklund.</strong> Rallycrossens stora fader och en rally- och rallycrossfavorit ända sedan 1970-talet. Tycks alltid tävla och aldrig åldras. Finns med än i dag som en drivande person bakom Ramona Karlssons satsning på rallcross-VM.

Per Eklund. Rallycrossens stora fader och en rally- och rallycrossfavorit ända sedan 1970-talet. Tycks alltid tävla och aldrig åldras. Finns med än i dag som en drivande person bakom Ramona Karlssons satsning på rallcross-VM.

2/5

Foto: Rickard Nilsson

<strong>Stig Blomqvist.</strong> I år är det 40 år sedan Stig Blomqvist vann VM-titeln i rally. Och Stig är fortfarande ett väldigt aktat namn i internationella sammanhang. I dag hejar Stig mest på när sönerna tävlar. Men han kan gasa så om få andra.

Stig Blomqvist. I år är det 40 år sedan Stig Blomqvist vann VM-titeln i rally. Och Stig är fortfarande ett väldigt aktat namn i internationella sammanhang. I dag hejar Stig mest på när sönerna tävlar. Men han kan gasa så om få andra.

3/5

Foto: Arne Forsell

<strong>Tony Rickardsson.</strong> Historisk som sexfaldig speedwayvärldsmästare och efter det aktiv racerförare. En unikt viljestark människa som lyckas med det han bestämmer sig för att lyckas med.

Tony Rickardsson. Historisk som sexfaldig speedwayvärldsmästare och efter det aktiv racerförare. En unikt viljestark människa som lyckas med det han bestämmer sig för att lyckas med.

4/5

Foto: Christer Wahlgren

<strong>Daniel Carlsson. </strong>Var under många år en mycket lovande rallyförare som stod på gränsen till den yppersta världseliten. Hypersnabb i Svenska rallyt med en tredjeplats från 2006 som bästa placering.

Daniel Carlsson. Var under många år en mycket lovande rallyförare som stod på gränsen till den yppersta världseliten. Hypersnabb i Svenska rallyt med en tredjeplats från 2006 som bästa placering.

5/5

Foto: Reporter Images

På lördag arrangeras tidernas första Race of Legends på Karlskoga Motorstadion och Gelleråsbanan. Där tävlar fem av Sveriges mest folkkära förare mot varandra.

ALLT OM BILAR ger nu tio läsare chansen att vinna biljetter till loppet.

I Race of Legends får du chansen att se Jan ”Flash” Nilsson, Tony Rickardsson, Daniel Carlsson, Per Eklund och Stig Blomqvist - en samling förare med VM-titlar och rekord utöver det vanliga – göra upp på en nybyggd banslinga på Gelleråsbanan.

Lördagens Race of Legends blir tidernas första, och nu ger ALLT OM BILAR dig chansen att tävla om biljetter till det oförglömliga loppet.

Läs mer om förarna i bildspelet ovan.

Mer information om Race of Legends, tider och biljettpriser hittar du på www.karlskogamotorstadion.com.

Gör så här för att tävla:

Besök ALLT OM BILAR:s Facebook-sida och skriv där vilken legend du vill ska vinna och vilken - utöver de här fem - du vill ska tävla i Race of Legends 2015.

Bland alla som kommenterar inlägget på sidan sedans torsdag den 29 maj klockan 19:00 lottar vi ut 10 biljetter. För att du ska få ditt pris måste du ha ett Facebook-konto och du ska signera ditt inlägg med ditt namn. Du hämtar ditt pris i entrén på Gelleråsen.