Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 3 jun 2015 11:30

Stilade i Luleå – nu skrattar hela världen

Killen i den röda Chevrolet Camaron ser att någon håller i en videokamera.
Då bestämmer han sig för att bjuda på häftig show.
men det skulle han inte ha gjort.
Föreställningen blir nämligen inte så tuff som han tänkt sig.

Den röda Camaron mullrar dovt när den cruisar fram i Luleå under motorträffen Key Town Meet. På youtubeklippet, som postats på kanalen IslandTree films, visas hur föraren plötsligt bestämmer sig för att göra en burnout för åskådarna.

Och till en början går det bra. V8-motorn i den amerikanska bilen varvas upp och bakdäcken spinner mot asfalten med ett lagom stort rökmoln som resultat. Publiken jublar – men får snart anledning att sluta med det.

BILKLIPP: Ska testa autobromsen – gör bort sig totalt!

Komisk liten krock

Camaron får lite fart. Det handlar inte om någon hög hastighet, men det räcker för att föraren ska tappa kontrollen och köra upp på en trottoar.

Inför åskådarna petar Camaron sen till en lyktstolpe och stannar. På filmen hörs ett litet "ping" – och sen viker sig den höga stolpen sakta, sakta medan publiken drar efter andan.
Registreringsskylten har maskerats av hänsyn till förarens identitet. Och det var nog en bra idé, för det här något pinsamma videoklippet sprider sig nu snabbt över världen.

Visar medkänsla

I kommentaren till klippet på Youtube uttrycker personen bakom kanalen IslandTree films sin medkänsla:
– Eftersom den här hjälten såg att jag hade en videokamera ville han ge mig bra material, men jag tror inte att han planerade att ge mig så här bra material.