Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 24 okt 2015 18:00

Smarta tips: Så gör du din bästa bilaffär i höst

Det kan vara värt att anstränga sig lite extra när man ska köpa eller sälja bil. Det är enkelt att tjäna minst några tusenlappar extra.

Det kan vara värt att anstränga sig lite extra när man ska köpa eller sälja bil. Det är enkelt att tjäna minst några tusenlappar extra.

Foto: Thinkstock

Nybilsförsäljningen är på väg mot ett nytt rekord och efterfrågan på begagnatmarknaden är hög.

Högtrycket bäddar för bra säljläge – men det går mot förmodan också att göra klipp. Här är tipsen för dig som vill göra en bra bilaffär!

TIPS: Bästa nybilsklippen i höst – 10 bilmärken

ALLT OM BILARS redaktör Jan-Erik Berggren har pratat med representanter för bland annat Volvo och Volkswagen - de två giganterna på den svenska marknaden - och alla vittnar om att det är stor brist på nyare begagnade bilar. Det skulle kunna tyda på att det är svårt att få ett bra pris på en ny bil. Men det är tvärtom. Här är några av de allra bästa nybilsklippen i höst där du kan spara upp till 40 000 kronor.

 

TIPS: Insidertipset – så förhandlar du ned bilpriset

Det går alltid att pruta på ett bilköp. Allt Om Bilar har pratat med en före detta säljare hos ett stor välkänd handlare i Stockholmsområdet. Här är hans bästa tips när du ska köpa bil!

 

TIPS: 10 bra råd när du säljer eller köper begagnad bil

Vid varje bilaffär så finns det en hel del att tänka på. Vi ger här 10 bra och viktiga råd för dig som ska handla med de billigaste begagnade bilarna - både för dig som ska köpa och du som ska sälja.

 

TIPS: Så får du bäst betalt när du säljer din bil på Blocket

För dig som vill sälja din bil finns det knep som gör att du får ut mer för den och slipper onödigt strul. ALLT OM BILAR har pratat med några bilhandlare som är experter på begagnatbilar. Här är deras 11 bästa tips till dig som ska sälja din bil.

 

TIPS: Stor begprislista – så mycket är din bil värd

Oavsett om du ska köpa eller sälja bör du ta reda på vad bilen är värd innan du gör en affär. På den här listan – framtagen av autouncle.se – kan du se värdet på närmare 6 000 modeller.