Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 22 mar 2014 12:00

Smarta bilprylarna du inte visste att du vill ha

Black & Decker PAV.

Black & Decker PAV.

1/4

Supertooth handsfree.

Supertooth handsfree.

2/4

Avantree dubbel USB-laddare.

Avantree dubbel USB-laddare.

3/4

Biltema uppblåsbar nackkudde i velour.

Biltema uppblåsbar nackkudde i velour.

4/4

Det verkar inte finnas några som helst gränser på hur många bra och användbara smarta tillbehör som egentligen finns till bilen.

ALLT OM BILAR ger dig här några tips på coola och användbara prylar till din bil.

Rent och snygg

Gillar du att ha rent och snyggt runt omkring dig är den här dammsugaren från Black och Decker som enkelt kopplas in i bilens 12-voltsuttag något för dig.

Den är kanske rent av speciellt användbar nu på våren innan grus och annan smuts tinar fram efter vintern. Dammsugaren har en fem meter lång sladd så att du kommer åt även längst bak i bilen och levereras i en nätt förvaringsväska.

Black & Decker PAV

Pris: cirka 1205 kronor

Handsfree i solskyddet

Vill du förenkla mobilanvändandet i din bil – utan att byta kärra till en med inbyggd handsfree? Ett alternativ är Supertooth smidiga handsfree som monteras i solskyddet med hjälp av en klämma och en magnetanordning. Två högtalare, dubbla mikrofiner och en förstärkare ska ljudet bli tillräckligt bra. Batteritiden är uppgett till 20 timmar.

Parningen sker via bluetooth till din telefon och det finns tre knappar att hålla koll på.

Svara, avvisa och starta.

Supertooth handsfree

Pris: från 739 kronor

Laddning för två

På något konstigt vis känns det ofta som att det är något som behöver laddas. Telefonen, datorn, plattan eller kanske dina egna batterier …

Det sistnämnda kan vi tyvärr inte hjälpa till med – däremot kan vi tipsa om den här smarta 12-voltsladdaren med två (2) uttag så att du – och dina passagerare - kan ladda två prylar åt gången. Laddaren är kompatibel med alla enheter som kan laddas med USB och väger 21 gram.

Avantree dubbel USB-laddare

Pris: 99 kronor

Bekvämt i bilen

Inför skidsemestern gäller det att ladda upp med allehanda utrustning – allt från rätt skidor till varma och smidiga handskar samt coola skidglasögon. Till hela familjen förstås. En detalj som många kan förbise är att transporten till skidorten som ofta ligger många, långa mil bort.

För både barn och vuxna gäller det att kunna koppla av medan de vintriga milen i bilen avverkas – alla utom chauffören då. Biltemas nackkudde gör att barnens huvud hålls på plats även om de somnar.

Biltema uppblåsbar nackkudde i velour

Pris: 19,90 kronor

Relaterat