Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 10 aug 2016 16:00

Sex i bilen – här är 8 bästa ställningarna

Baksätet är ofta störst, bäst och bredast. En klassiker. Men det finns andra bra sätt!

Baksätet är ofta störst, bäst och bredast. En klassiker. Men det finns andra bra sätt!

Foto: Jacob Ammentorp Lund / GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO ISTOCKPHOTO

Sex i bilen låter fantastiskt. Att göra det, var och när som helst, med risk att bli påkommen. Men det kan vara rätt klurigt - med rattar och växelspakar i vägen.

Här är 8 heta, välfungerande ställningar för sex i bilen, från sheknows.

1. Bilklassikern

Baksätet är ofta störst, bäst och bredast. Här spelar det ingen roll vem som är överst, men det kan kräva lite trixande om ni vill ligga ner. Speciellt om någon av er är lång och bilen smal. Sommartid går det ju att öppna dörrarna, om ni är på en undanskymd plats. Kom ihåg att skjuta framsätena så långt framåt som möjligt.

2. Baksätesföraren

Skjut passagerarframsätet så långt det går mot instrumentpanelen. Sedan är det bara att sitta ner i baksätet medan partnern rider på. Testkörningen kan få extra hästkrafter om den som rider använder framsätets nackskydd för att trycka ifrån. Position som fungerar i de flesta bilar!

3. Riding shotgun

Skjut bak den främre passagerarstolen så långt det går, sitt ner och rid på. Instrumentpanelen blir bra stöd. Den som sitter överst, med ansiktet riktat mot framrutan, kontrollerar rytmen.

4. Twistad Yab Yum

Yab Yum är en klassisk position i tantrasex. Ridposition där båda sitter upp, ansikte mot ansikte. Passar bäst i främre passagerarsätet och ger utrymme för att ta det lugnt och känna in stämningen och varandra.

5. Bältesbondage

En av er ligger på rygg i baksätet och får sina händer bundna/fastlåsta över huvudet med hjälp av säkerhetsbältet. Partnern klättrar upp och styr sedan det mesta av händelserna. Se dock till att vara överens om vad som sker – och var försiktig med de ibland rätt vassa bältena.

6. Liggande skeden

Spooning är en klassisk sexposition och passar bra även i bilen. Fäll ner framsätena och ligg på sidan i baksätet. Är ett bra alternativ om ni är lite nervösa - det blir en mysig start och sedan är det lätt att gå vidare i själva akten, där ingen ratt eller växelspak är i vägen.

 

7. Lutande stolen

Fäll en stol så långt bak det går. En av er lägger sig med mage och bröst mot stolen och partnern lägger sig sedan överst och kör på bakifrån. Kräver inte så mycket akrobatik och öppnar för olika sexalternativ.

8. Härliga huven

Bilens huv går att använda till en hel del när det gäller sex. Oralsex eller olika sexställningar. Frisk luft är ju alltid bra. Men akta lacken  se till att inte ha kläder/smycken som kan ge repor.

 

 

Nej, nej, nej

Nej, inte under körning. Det kan verka spännande och alla vet ju att lusten kan slå till när som helst. Men för er och era medtrafikanters skull - parkera först. Tänk även på att inte ha bilsex öppet - blir ni påkomna på allmän plats kan det vara "förargelseväckande beteende". Och lägg alltid, alltid, alltid i handbromsen!

Så har svenskarna sex i bilen – en dold trafikfara

 

Byta till rymligare bil? Se vad du kan få för din gamla bil här