Så har du bäst sex i bilen - här finns tipsen

ATT HA I HANDSFACKET. En manual för sex i bilen med glimten i ögat - Carma Sutra.

Här kommer ett boktips för dem som vill göra bilrutorna immiga i sommar. I bilsexguiden Carma Sutra finns mängder av råd om man väljer att stanna i bilen i stället för att ta in på hotell. Och bästa sexbilen enligt författarna är vår egen folkhemsbil Volvo V70.

Vilken bil är bäst att ha sex i? Och vilka ställningar är att föredra i ett trångt baksäte? Svaret får du i den rikligt illustrerade bilsexguiden Carma Sutra. Här får kärlekspar veta allt som är nödvändigt för en smidig kärleksstund utan bök och stök i bilen. Föga förvånande så är stora bilar att föredra, och en av de bästa sexbilarna enligt det gifta författarparet Alex Games och Esther Selsdon, är folkhemsbilen Volvo V70. Här är variationsgraden i det närmaste oändlig. Men det finns också fina möjligheter i små bilar.

Säkerheten viktig

Det är inte bara lämpliga ställningar som avhandlas, det finns en hel del andra praktiska saker att tänka på. Exempelvis är det viktigt att inte ladda ur batteriet med stereon om man kör automatväxlat - då går det inte att knuffa i gång bilen. Vill man slippa oönskad uppmärksamhet är det en bra idé att se till att larmet inte är aktiverat. Säkerheten är förstås A och O: Glöm inte att dra åt handbromsen innan det blir åka av!

Annons: