Rösta på Årets Tjänstebil – vinn en takbox

POPULÄR TJÄNSTEBIL. Volkswagen Passat är en populär tjänstebil – rösta på DIN favorit och vinn en takbox!

Nu har du chansen att tycka till – och att vinna en takbox.

Tillsammans med sajten bolagsbilar.se utser vi Årets Tjänstebil 2013.

Och omröstningen är viktig även för de som inte har tjänstebil i dag. Dagens tjänstebilar blir privatbilar i morgon.

Tjänstebilar - eller förmånsbilar som vissa kallar det - är en stor och viktig del av nybilsförsäljningen. Regeringens olika regler för tjänstebilarna har styrt marknaden i många år och många stora företag har begränsat valfriheten i form av listor med märken och modeller som man kan välja emellan.

Men det slutliga valet av tjänstebil är ändå viktigt. Vilken bil tjänstebilsförarna väljer att använda under avtalstiden blir en signal till bilbranschen om vad som är viktigt vid köp av en ny bil. Här finns också ett val hos många förare som annars inte skulle ha satsat på en ny bil.

Till exempel har rabatt på förmånsvärde för etanol- och hybridbilar i många år gjort att det säljs fler såna bilar än på en oreglerad marknad. I dag ser vi att många gasbilar ska fasas ut på privatmarknaden vilket inte är helt enkelt. En gasdriven VW Passat står i många fall lägre i pris än en motsvarande dieselbil.

Rösta – och vinn en takbox

I veckan fick över 400 000 tjänstebilsförare sitt första brev och sin första möjlighet att vara med och rösta på årets bästa tjänstebil. Under totalt åtta veckor kommer de att få svara på en rad frågor som avslöjar hur nöjda eller missnöjda de är med sin tjänstebil. Och av svaren kommer vi att kunna läsa vad bilförarna valt för bil men också vilken bil de helst skulle välja om de fick chansen.

Vi kommer också att kunna bedöma saker som bilarnas kvalitet och om bränsleförbrukningen motsvarar förarnas förväntningar.

Det ska bli mycket spännande att följa omröstningen och så småningom få se vilken bil som blir Årets Tjänstebil 2013.

Alla som är med och röstar kan vinna en takbox från Thule och vi erbjuder också en exklusiv prenumeration av vårt magasin ALLT OM BILAR.

Du som vill vara med och rösta hittar frågorna på bolagsbilar.se.

Lycka till - jag ser fram emot era svar.

PRENUMERERA PÅ ALLT OM BILAR

Annons: