Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

10 privatleasingklipp just nu

Med våren kommer värmen till svenska bilhallar. Och flera återförsäljare har laddat upp med fina erbjudanden till privatleasingkunder.

Vi har samlat 10 bilar som för rätt köpare blir ett bra bilägande under avtalsperioden. Men tänk på att före du skriver under behöver du granska vad avtalet innehåller ordentligt. Och tänk på att speciellt studera villkoren för hur bilen ska lämnas tillbaka efter avtalstiden - så att du slipper dyra överraskningar. Här intill kan du läsa allt om leasingfällorna du ska undvika. Men nu till det roliga - de bästa privatleasingklippen just nu.

Och klickar du igenom alla de 10 så bjuder vi på tre bilar som du ska se upp med.

1. Mitsubishi ASX 1,6

En liten och behändig suv med bra insteg och relativt hög markfrigång. www.leaseonline.se har ett erbjudande med en bensinmotor på 117 hästkrafter, Comfort Plus-utrustning och framhjulsdrift för 3399 kronor per månad. Fyrhjulsdrift kostar 600 kronor till vilket det kan vara värt om du kör mycket på vintern. Men erbjudandet gäller en körsträcka på 1000 mil per år. Det blir dyrare om du kör mer. Bagageutrymmet är också en avgörande fråga - ASX är inte jättestor.