Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från Pokio Poker Clubs
Allt om Bilar>Pressreleaser

Publicerad 5 aug 2020 18:46

Pokio tar sig in i pokerns livescen

En ny pokerapp har börjat ta mer plats i branschen. MGA-licensierade Pokio har förstått att poker är fortsatt stort i Europa och kommer därför låta några av sina externa nätverk anordna kval till större liveevent i höst. Uppdateringar kring dessa arrangemang kommer finnas på nyhetssajten SeatOpen. Vissa Pokioklubbar kommer hålla exklusiva satelliter till olika events och välkomnar både nya som befintliga spelare att försöka ta sig till den stora scenen i november 2020.

Pokio utmanar jättarna

Pokio har den senaste tiden utmanat de allra största giganterna  med sin innovativa app för pokerspel online. Pokerspelare har nu ett nytt, spännande alternativ och erbjuds en snygg design med snabb programvara. Pokio använder sig av ett klubbsystem där spelarna måste ansöka om medlemskap - och på så sätt förhindra bottar och avstängda spelare från att gå med i spelen. Några av de bästa klubbarna att gå med i hittas på PokioApp - en hemsida om hur Pokio fungerar.

Spela mot hela världen

Pokio finns tillgängligt för spelare över hela jordklotet och erbjudare spel på olika nivåer för cash game och turneringsspel. Pokio har dock  tagit sitt ansvar och förbjudit spelare att registrera sig från de länder som regleras av lagar angående spel och dobbleri. De olika klubbarna bestämmer även själva vilka turneringar och erbjudanden som ska vara tillgängliga för sina medlemmar. 

Pokio är den perfekta pokerklienten

Pokios app erbjuder spel på smartphones och surfplattor - via både Android och iOS. I höst lanseras även en PC-version med nya funktioner. Den största säljpunkten Pokio stryker under är att de bistår med olika riskminimeringar. Detta innebär att spelaren kan få tillbaka en del av potten och pengarna på bordet och på så sätt förhindra riskfyllt spelande.

Spellicens från Malta

Pokio innehar en spellicens från Malta Gaming Authority. Det innebär att du som spelare är skyddad av Europeiska lagar för onlinespel och att Pokio regelbundet kontrolleras och inspekteras av godkända myndigheter - som värnar om rättvisa och ärliga villkor för alla spelare. 
Enligt vad vi kommit fram till är att för dig som svensk, då du spelar på en sajt med en EES licens, i förlängningen innebär att vinster är skattefria i enlighet med
skatteverkets tolkningar.

Samarbete med stora namn

Pokio har på kort tid gjort sig kända för sina samarbeten med större aktörer såsom Malta Poker Festival och Cash Game Festival. Ambassadörer för sajten är inga mindre än Viktor “Isildur1” Blom och Andreas Höivold.

Uppdateringar om poker med SeatOpen

SeatOpen är Sveriges snabbast växande sajt för pokernyheter och ger en god inblick i vad som sker i och kring branschen. De kommer vara på plats i Tallinn under Poker-SM mellan den 24:e till 29:e november  och kontinuerligt liveuppdatera stackstorlekar, samt bistå med intervjuer med vinnare och kända profiler.

Av Pokio Poker Clubs