Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från 7 Out Media
Allt om Bilar>Pressreleaser

Publicerad 24 mar 2020 14:36

Uppdaterad 24 mar 2020 14:37

Förenkla din ekonomi med nya kalkyler

Alltomspara.se är en oberoende sajt som erbjuder sina besökare guidning på temat privatekonomi. Här får man kostnadsfritt tillgång till information, nyheter, jämförelseverktyg och kalkylatorer som rör såväl lån som sparande. Allt för att underlätta för vanliga medborgare att få grepp om sin privata ekonomi. Sajten ägs sedan 2019 av 7 Out Media AB.

 

Bland de verktyg som erbjuds på sajten hör kalkylatorerna till de mest välbesökta. Nu nylanseras kalkylatorerna med teknik från samarbetspartner OG Group AB som bl.a. driver oddsonline.se. OG Group har använt samma teknik till kalkylatorerna som man har i sin oddsjämförelse på oddsonline.se. Där samlar tekniken in odds från aktuella matcher och presenterar de bästa oddsen för besökarna. På Alltomspara.se ger tekniken en omedelbar översikt över den totala kostnaden för ett sparande, lån eller elförbrukning och är ett bra hjälpmedel inför beslutsfattande som rör privatekonomi.

 

Kalkylatorer som erbjuds på alltomspara.se

 

Beräkna utveckling på sparkonto

Det kan vara svårt att överblicka vad en sparränta genererar i rena pengar. Genom att fylla i summa, ränta och tid för sparande i allt om sparas kalkylator får besökarna en snabb överblick på hur mycket de kommer att ha på kontot när de nått slutdatum för sitt sparande.

 

Beräkna lånekostnad

Den här kalkylatorn är ett bra verktyg för alla som funderar på att ta ett lån. Genom att fylla i uppgifterna om belopp, ränta, typ av amortering och löptid i kalkylatorn för lån får besökaren snabbt en översikt på hur mycket lånet kommer att kosta såväl månadsvis som totalt. Här kan man jämföra hur kostnaden för lånet skiljer sig beroende på om man väljer rak amortering eller annuitet.

 

Räkna ut elkostnad

Alltomspara.se erbjuder två olika kalkylatorer där besökaren kan beräkna såväl el-och energiförbrukning för en produkt som att jämföra skillnad i energiförbrukning och elkostnad mellan en ny och en gammal elektronikprodukt.

 

Effektiv ränta

För den som funderar på att teckna ett sms- eller mindre privatlån är kalkylatorn över effektiva räntor ett bra hjälpmedel för att få ett helhetsbegrepp över den faktiska kostnaden för lånet.

 

Om OG Group AB

OG Group AB utvecklar och driver ett stort antal webbsidor med med målet att förse användarna med oberoende granskningar, information och mervärde inom olika intresseområden. Bland de siter som drivs finns bland annat Oddsonline.se och casinosnack.com.

Av 7 Out Media
Cision News

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.