Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från NEW MEDIA PUBLISHING
Allt om Bilar>Pressreleaser

Publicerad 16 okt 2018 14:51

Uppdaterad 16 okt 2018 14:52

Vad gäller vid tillgång till förmånsbil och tjänstebil?

Många av oss har idag förmånsbil. I flera fall är förmånsbil ett villkor för anställning eller viktigt förhandlingsverktyg. Men hur förmånligt är det egentligen? Och vad är det som gäller.

Tjänstebilen är en förutsättning i många yrken och fungerar även som fortskaffningsmedel till och från jobben för den anställde. Men i vilken utsträckning får man använda tjänstebilen privat? Och när blir tjänstebilen att betrakta som en förmånsbil?

Som anställd är det i stort alltid förmånligt med förmånsbil på sista raden, men hur är det för egenföretagare? När blir förmånsbilen en tveksam förmån?

Redovisaren reder ut begreppen kring företagsbilen här,

  • Vad är tjänstebil?
  • Vad är förmånsbil?
  • Hur hanteras drivmedelsförmånen?
  • Vad innebär bonus-malus?
  • Vad gäller angående parkering och garageplats?

"Frågor om förmånsbil tillhör en av de vanligaste frågorna vi får in till oss varför vi ville göra en enkel klargörande artikel. Att utvecklas genom läsarfrågor är en central del av vår innehållsstrategi" - Olle, Redovisaren.nu

För dig som använder bil i tjänsten finns även Lonefakta.se som har en nyligen uppdaterad artikel som avhandlar hur man för körjournal.

Redovisaren och Lönefakta är webbplatser som drivs av New Media Publishing. Redovisaren är vägvisaren bland olika leverantörer och 

NewMediaPublishing.se är en byrå och ett digitalt mediehus som bildades 2017. Verksamheten består i huvudsak i att driva webbportaler och lexikon med företagare och ekonomer som målgrupp.

Av NEW MEDIA PUBLISHING
Cision News

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.