Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 5 dec 2014 13:18

Nu blåser vi snuten: Pontiacen är till salu

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Är du ett fan av Burt Reynolds?

Gillar du också bilar och ”Nu blåser vi snuten”?

Då har du världens chans- Burt säljer sin privata bil från filmen.

Filmen ”Nu blåser vi snuten” kom till Sverige 1978 och blev en stor succé. Huvudrollerna i actionkomedin spelades av Burt Reynolds, Sally Field, Jackie Gleason och Jerry Reed.

”Nu blåser vi snuten” var en drömfilm om man gillar bilar och biljakter. I filmen som fick två uppföljare, spelade bilen Pontiac Trans Am som Burt Reynolds kör en viktig roll.

Ägde bilen privat

För alla fans, av både filmen, Burt och bilen finns nu världens chans då den är till salu. Burt fick bilen efter filmen och har således både ägt och kört den privat.

Bilen, som alltså är en Trans Am är från 1977, med den berömda guldkycklingen ditmålad på huven. På förardörrens insida sitter också en skylt där det står att den ägts av Burt Reynolds.

Bröllops-dilligens

Detta är bara en av flera saker från Burt Reynolds som auktioneras ut den 11 och 12 december på The Palm Casino resort i Las Vegas. Budandet är redan i full gång på nätet och bilen är i skrivande stund nästan uppe i en miljon kronor.

Där kan man också buda på Burt Reynolds, 78, diligens som han hade på bröllopet med skådespelerskan Loni Anderson, 69, 1988.

Relaterat