ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Vårens 12 allra bästa suv-köp

Våren är här på riktigt och det är fortsatt rusning till svenska bilhallar. Många köper en suv och ännu fler sneglar efter en.

Därför har vi plockat ut de 12 bästa suv-köpen våren 2017. Vi har valt ut fyra bilar i tre olika kategorier: små, mellan och stora. Här finns allt från lilla Audi Q2 till jättestora Skoda Kodiaq. Oj – nu avslöjade vi två av bilarna på 12-bästa-listan.

Här är vårens 12 bästa suvar!

1 av 12

1. Audi Q2

Klass: Små

Pris: från 231 000 kronor.

Kommentar: Det här var förra sommarens kanske allra roligaste provkörning och jag hade gärna sett Audi Q2 med i final av Car of The Year 2017. Nu blev det inte så men jag kan i alla fall fortsätta att hylla den fina lilla suven. Mycket bra köregenskaper och en bil som är väldigt kvick och smidig på vägen. Jag gillade bensinmotorn på 150 hästkrafter allra mest men även den trecylindriga bensinaren på 116 hästkrafter – billigaste varianten – fungerar väldigt fint. Tyvärr finns bara fyrhjulsdrift till den dyrare dieselmotorn.

Audi briljerar med fin kvalitet och en väldigt fin förarmiljö. Det är det lilla bagageutrymmen som blir avgörande för om du klarar dig med en Q2.

Hela vårt test av Audi Q2 läser du här:1 av 12