Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

14 bilar värda att vänta på

Vi har kommit mer än halvvägs i bilåret 2018 och bland andra har Volvo presenterat två stora bilnyheter på kort tid, V60 och S60.
Men ingen av de två bilarna platsar på listan över 14 bilar som är värda att vänta på. Här finns i stället ett par intressanta elbilar, en och annan suv och ett par snygga premiumbilar.
Här är 14 bilar som är värda att vänta på innan du slår till med ett bilbyte.

1. Audi e-tron

Audi har ett tufft lanseringsår i år och har också tre bilar med på den här listan. Det kunde förstås varit fler, som kommande A1 eller nya Q3. Jag har valt en bil som jag fick se på en exklusiv visning hos Audi i Ingolstadt i början på juni. Audis elsuv e-tron har stor världspremiär nu i september och då är det också fritt fram att beskriva mina intryck av suven. Räckvidden är teoretiskt inte riktigt i nivå med Jaguar I-Pace men det ska bli spännande att jämföra de två bilarna i verkligheten.


Audi e-tron kommer att kosta över 800 000 kronor men jag gissar att det här ändå blir en viktig elbilsnyhet och ett genombrott för elbilarna. Funderar du på att köpa en Tesla Model X eller en Jaguar I-Pace så kan det vara värt att vänta in Audis elbil. Säljstart i bilhallarna tidigast i slutet av året men beställningsbar från och med sensommaren. Och jo, du kan ställa dig i kö för en bil redan nu.