Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

10 bilar värda att vänta på 2017

För två veckor sedan presenterade vi en lista över 10 suvar som var värda att vänta på under våren 2017. Bilar som lanseras senare i år men som innebär en stor skillnad jämfört med tidigare modeller och som därför är värda att vänta in.

Men alla vill inte köpa suv och det finns förstås en rad andra bilar som lanseras under våren och sommaren och som är värda att vänta på.

Ta bara Audi A6 – en riktigt tuff utmanare till Volvos 90-serie.

Här är Audin och nio andra bilar värda att vänta på 2017.

1. Opel Insignia

Insignia kombi – en given konkurrent till Volvo V90.

Kommentar: Det är så klart rörigt hos Opel de här dagarna efter allt snack om att PSA-gruppen ska köpa Opel från General Motors. Men ändå är Insignia något av årets viktigaste billansering. Designen har vässats ordentligt och jag har sett bilen redan året innan världspremiären på Genève-salongen. Jag har också kört bilen och köregenskaperna har förbättrats främst tack vare att bilen gjorts lättare och styvare. Styrningen är mera direkt och Insignia känns betydligt mindre än vad den är. I Genève visas både kombikupé och kombi men i Sverige blir förstås kombin allra populärast. Om inte Opel rör till förutsättningarna så är Insignia-kombin en given succé i Sverige.