Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 17 jan 2014 01:32

Jan Nilsson ville fixa en isbana - fick böter

Efter åren som stjärna i STCC och TTA är Jan "Flash" Nilsson nu engagerad hockeypappa.

Efter åren som stjärna i STCC och TTA är Jan "Flash" Nilsson nu engagerad hockeypappa.

Foto: Suvad Mrkonjic

Racerföraren Jan "Flash" Nilsson ville hjälpa ett dagis att få en isbana.

Det slutade med 1000 kronor i böter.

– Ställer de en bil här så kan de tjäna 1000 kronor varje gång det snöar, skriver Nilsson på sin Facebooksida.

Efter åren som stjärna i STCC och TTA är Jan "Flash" Nilsson nu engagerad hockeypappa. Som sådan ville han hjälpa till att spola en isbana vid ett dagis inte långt ifrån där han bor.

Så här skriver "Flash" på sin Facebooksida:

"Mitt liv som MC kriminell. Idag så skrapade vi isen som vi spolar till Romstad lekpark för två dagis en skola och alla familjer och barn som åker skridskor där på kvällar och helger.

Harry haffa kom med blåljus och tuta och efter nästan 90 minuter med två poliser och ett uppkopplat poliskontor som via radio var närvarande hela tiden, så kom de fram till att fyrhjulig terrängfordon med snöplog endast får användas i terräng, eftersom jag kört dit den ca 200m hemifrån hade jag brutit mot lagen och fick böta 1000 skr. Där fick jag.

Efter 90 min blev slutsummering: - Nu kör du inte den på annat ställe än terräng.

Harry fick då ett råd av mig. - Om ni ställer span där hela vintern så finns stora möjligheter att ni kan tjäna en ny tusing varje gång det snöar, eftersom jag tänker ploga dagis is i vinter.

Behöver jag säga att det blev en kylig stämning.

Kändes lite bra att man fick se en effektiv polis ända lösa ett brott som händer i kommunen på ett snabbt och effektivt sätt. Som sagt det gäller att prioritera sin tid i livet."

Jan "Flash" Nilsson tänker alltså trots polisens instruktioner och fortsätta använda sin fyrhjuling för att spola is åt barnen i området.

Nu återstår att se om polisen i Karlstad placerar en spaningspatrull vid dagiset för att hämta en tusenlappen från "Flash".