Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hitta bästa nybilen i vår – här är favoriterna

Nya Audi A4 Allroad ser vi verkligen fram emot. Läs mer om bilarna som har premiär i år under ”Bilarna som är värda att vänta på 2016”.
Foto: Audi

Bilåret 2015 var galet med nytt rekord för antalet sålda bilar i Sverige.

Och 2016 har börjat lika intensivt med massor av nya modeller som visats och provkörts.

Här tipsar vi om några bilar som vi precis kört och som verkligen är värda att titta på samt ett antal tips om riktigt bra köp.

Många tillverkare satsar på hybridbilar i år och bland dem finns förstås Toyota - hybridbilens "fader". Helt nytt är att populära RAV4 lanseras med hybriddrivlina och vi har testkört den nya bilen.

BILTEST: Toyota RAV4 som hybrid - en fullträff


Mitsubishis populära Outlander PHEV är populär som tjänstebil tack vare sitt låga förmånsvärde. Och det är många som är nyfikna på hur bra bilen fungerar i praktiken. Hur mycket drar den per mil? Hur stora utrymmen är det? Och hur är det att ladda. en del av svaren får ni om ni följer vårt långtest av Outlander och den senaste artikeln hittar ni här:

LÅNGTEST: Så bra är Mitsubishi Outlander PHEV - i verkligheten


Nu när det är vinter och kallt är det många som spanar efter ett riktigt bra vinterbilsköp. Och i kombination med kombi så blir det förstås i det närmaste perfekt för svenska bilköpare. Här tipsar vi om ett antal väldigt bra kombiköp - och bilarna är förstås fyrhjulsdrivna:

KÖPGUIDE: Kombi och 4x4 - perfekta Sverigebilen


Är du ute efter lite större bilar än kombisar - lite mer åt familjebilshållet så finns det en rad bra alternativ. Segmentet minskar i Europa men för den som har tre barn eller fler så behövs det extra plats. Här listar vi de bästa köpen:

KÖPGUIDE: Bästa bilarna för den lite större familjen


Och finns det inte något som du gillar just nu i utbudet så håll ut - det kommer några riktigt bra och prisvärda nya bilar redan i vår. Vi har listat bilarna som är värda att vänta på i år här:

KOMMANDE BILAR: Bilarna som ändå är värda att vänta på 2016

PRENUMERERA PÅ ALLT OM BILAR

Här hittar du aktuella erbjudanden!

Annons: