ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Här friar Colin – med hjälp av 44 Mazda-bilar

44 Mazda Miata ställer frågan.

44 Mazda Miata ställer frågan.

1/2

Foto: Miata.net

Mazda Miata.

Mazda Miata.

2/2

Foto: Marcus Engström

Här friar Colin – med hjälp av 44 Mazda-bilar

"Jag behöver er och er Miata för att hjälpa mig fria."

Så skrev Colin från Los Angeles på ett bilforum – och fick 44 Miatas att forma ett fantastiskt frieri.

Planen var att äntligen fria till flickvännen – uppenbarligen på ett annorlunda sätt. Colin, friaren, hade genom en bilklubb lyckats samla ihop 31 bilar, men behövde fler för att kunna genomföra sitt frieri. Därför tog han hjälp av forumet på miata.net där han beskrev vad han ville göra.

På några dagar fick Colin massor av svar av fler Miataälskare som ville hjälpa honom med det romantiska uppdraget. Tillsammans skrev de texten "Marry me?" med hjälp av de 44 bilarna som ställdes upp på en parkering.

Flickvännen anade ingenting

Colin har ett företag som med hjälp av drönare med tar bilder från luften. Han använder den mest för filmer och för att ta flygbilder på hus. Men den här gången skulle det hjälpa honom att fria till sin flickvän Caitlin – som inte anade någonting trots att hon fått i uppdrag att övervaka en videoskärm med kamerabilderna.

– Hon tror att vi fotograferar några hus till en mäklarfirma, så hon kommer bli väldigt förvånad och förvirrad när hon ser ett gäng Miatas, skrev den blivande brudgummen på forumet.

Och av diskussionen på forumet att döma blev hon minst sagt förvånad. Vad hon svarade på bilarnas fråga? Ja!

Relaterat