Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 5 okt 2016 14:50

Forna Top Gear-trion har hittat nya The Stig

Supertrion i kommande The Grand Tour – Clarkson, Hammond och May – har hittat sin nye, tame racingförare.

Men namnet på biltestaren blir förstås inte The Stig. Det hade inte Top Gear & BBC gillat. Här har ni klippet där namnet avslöjas!

Det har varit en hel del rabalder kring det nya motorprogrammet med Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May.

Ja, först och främst var det ju rabalder när de höll till hos BBC med programmet Top Gear. Jeremy Clarkson betedde sig illa, ett antal gånger, och fick till slut sparken. Hammond och May valde sedan att följa med till Clarksons nysatsning The Grand Tour, hos Amazon.

Väl där har advokaterna sagt sitt och för att inte Clarkson och hans vänner på något sätt ska rida på Top Gear-vågen (vilket de självklart gör ändå) så får de till exempel inte skriva ner varvtider för hand, kalla Namibia vackert, eller låta James May säga ordet "cock".

LÄS MER: De leder Top Gear efter Chris Evans avhopp

Avslöjar i ny video

Så om någon trodde att en eventuell racingförare i The Grand Tour skulle kunna kallas för "The Stig" - Top Gears kanske mest kände profil utöver programledarna – så trodde den tämligen fel.

Nu har The Grand Tour-trion publicerat en video från en av sina live-episoder där de spikar vad deras kommande racingförare kommer kallas. Och lite The Stig-känsla kan ändå utlovas eftersom föraren faktiskt ryktas ha varit The Stig (eller snarare en av dem) tidigare.

Sugen på en ny bil? Se vad du kan få för din gamla här

Relaterat