Undersökning: Här är Sveriges bästa bilverkstäder 2019

Markus Andersson och Nima Forooghi (t.v) på Nordic Auto i Göteborg tog emot utmärkelsen Sveriges bästa bilverkstad 2019 av verkstadsportalen Lasingoos vd Gustaf Hesselman (t.h).
Foto: LASINGOO

Nordic Auto i Göteborg har utsetts till bäst i landet 2019 av de bilverkstäder som anslutit sig till bokningssajten Lasingoo. Det är plattformens kunder som poängsatt verkstäder från norr till söder.

Lasingoo är ett branschinitiativ för att digitalisera och förenkla bokningen av verkstadstjänster. För fjärde året i rad har sajtens kunder fått sätta poäng på de arbeten som utförts av portalens 2 000 anslutna verkstäder.

Digitalisering ställer högre krav

När topp 10-listan nu presenteras i ett pressmeddelande står det klart att fjolårets vinnare har behållit sin förstaplats. Nordic Auto i Göteborg är bäst i landet 2019 enligt Lasingoos kunder, och verkstadsägare Nima Forooghi kunde inte varit stoltare.

– Att vi återigen blir utsedda till Sveriges bästa verkstad känns fantastiskt och är ett kvitto på att vi gör någonting rätt, säger Nima Forooghi.

– Vi jobbar stenhårt med kundnöjdhet och prio ett är att kunden ska förstå varför något måste bytas, åtgärdas eller servas. Bilägare förtjänar att veta vad det är man betalar för. De senaste åren har vi också märkt att det ställs högre krav på snabbare service där kunderna vill kunna boka på nätet och snabbt få en tid, fortsätter han.

Stjärna för höga snittpoäng 

Lasingoo arbetar aktivt med att låta kunder poängsätta de arbeten som bokas genom sajten. För att motivera anslutna företagare till att utföra ett bra jobb har man infört en särskilt utmärkelse, Stjärnverkstad, till de som snittar på minst 8 av 10 poäng.

Poängen sätts efter det genomsnittliga betyget i kombination med antal omdömen som verkstaden fått de senaste 12 månaderna. Det finns ett 30-tal Stjärnverkstäder i bokningsbanken.

Se nedan listan över topp 10 bäst bilverkstäder i Sverige 2019 enligt Lasingoos kunder.

Sveriges bästa bilverkstäder 2019

1. Nordic Auto AB, MECA i Göteborg (9,35)

2. Speedy Bilservice i Jönköping (9,12)

3. RF Bilservice, AD Bilverkstad i Norsborg (9,02)

4. AllCars, MECA i Linköping (9,0)

5. OKQ8 Bilverkstad i Kungsbacka (8,92)

6. Mekonomen Bilverkstad Torpavallen i Göteborg (8,88)

7. Borlänge Bilverkstad, AD Bilverkstad i Borlänge (8,84)

8. Vasa Bilservice, Mekonomen i Stockholm (8,81)

9. Hälltorps Bil AB, MECA i Jönköping (8,8)

10. Martins AutoCenter, Autoexperten i Vårby (8,79)


(Poäng av 10 möjliga)


Källa: Lasingoo.se. 

Annons:
Annons: