Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 11 apr 2018 09:38

TIPS: Här hittar du årets allra bästa bilfynd

Årets bästa bilfynd – ute i butik 13 april.

Årets bästa bilfynd – ute i butik 13 april.

Du kan göra bilfynd som köpare, som säljare och som ägare. Förhandla ner priset, använda rätt bilder i din annons eller ta hand om din veteranbil så du kan sälja den dyrt.

Årets bästa bilfynd är 132 sidor fyllda med tips. Ute i butik 13 april.

Vad är ett bilfynd? När har jag gjort ett bilfynd?

Är det att hitta en dold pärla på Blocket eller Wayke till ett billigt pris? Är det att lyckas förhandla ner priset i bilhallen och samtidigt få en massa extra lull-lull på köpet? Är det att fixa till och sedan sälja den gamla skrothögen du velat bli av med länge? Eller är det att ta fram din fina veteran från vinterdvalan, varsamt göra den ren och se den återfödas i sin forna prakt framför dina ögon?

Vad ett bilfynd än är så har vi gjort vad vi kunnat för att samla vår fynd-kunskap i tidningen Årets bästa bilfynd.

KÖPA: Naturligtvis hittar du i tidningen mängder av konkreta köptips – både när det gäller begagnade och nya bilar. Men du får också checklistan inför privata bilköpet, hur du ska tänka i kontakten med banken och vad du egentligen ska tänka på vid bilköp när tiderna är så oroliga som de är just nu med dieselförbud, miljözoner, batteriräckvidd, laddstolpar och annat. 

SÄLJA: De allra bästa tipsen för att du ska göra en så bra affär som möjligt när det är dags att sälja din bil. Privat eller till en bilhandlare? Hur hittar du rätt värdering? Vad finns det för fällor och detaljer som sänker värdet på din bil? Vilka bilder fungerar bäst på säljsajterna? Svaren finns i tidningen.

ÄGA: Den stora guiden till privatleasing. Så mycket bildelning får du för priset av en ny bil. Allt om det nya, laddade el-livet. Så fixar du bilen vårfin – och så ska du INTE göra.

Tidningen Årets bästa bilfynd säljs i butik 13-22 april 2018.