Testa begagnad Volvo XC40 i en månad

Vill du testa en Volvo XC40 en längre tid utan att behöva köpa eller teckna ett långt leasingavtal? Då kan prenumeration i 1 månad vara ett alternativ.
Foto: VOLVO
Foto: VOLVO

Volvo XC40 vann Car of the Year 2018 och är en bil som många svenskar vill testa.

Men köpa direkt eller leasa under lång tid? Det är ett stort beslut.

Nu kan du prenumerera på en nästan ny XC40 – och du kan välja så kort tid som 1 månad.

Att köpa bil är ett stort beslut, speciellt om det rör sig om nya bilar. Det är en av anledningarna till att privatleasingen slagit igenom – du får en ny bil utan att riskera speciellt mycket när det gäller andrahandsvärde och tekniska fel.

Men det är ju fortfarande ett tämligen stort beslut att låsa upp sig under längre tid.

Och vill du dessutom ha en populär bil får du räkna med en hög månadskostnad, som alltså tickar på under hela abonnemangstiden.

Då kan Volvos senaste deal vara ett alternativ.

4 600 kronor i månaden är visserligen ett högt prenumerationspris – men för det får du en nästan ny, välutrustad Volvo XC40 (D4 eller T5). Och det bästa av allt, du kan välja en så kort prenumerationstid som 1 månad.

LÄS ÄVEN: Första testet i världen – så bra är Volvo XC40 

Det mesta ingår i Volvos avtal för en begagnad XC40

– Med vårt Care By Volvo XC40-erbjudande vill vi känna av hur våra kunder vill använda sitt abonnemang, hur stor flexibilitet man vill ha med sitt bilinnehav. Avsikten är att vi ska lära oss för framtiden hur vi bäst tillmötesgår våra kunders förväntningar, säger Kristian Elvefors, vd på Volvo Car Sverige.

Det rör sig om en begränsad upplaga och görs i samarbete med biluthyrningsföretaget Hertz. I dealen ingår serviceavtal, skatt, vinterhjul, däckskifte och däckhotell, försäkring, tillgång till Sunfleets bilflotta och till Hertz hyrbilar samt samtliga de uppkopplade tjänster som finns för Volvo XC40. 

Bilens beställs via volvocars.se och tiden för prenumerationen är alltså minst 1 månad och max 18 månader.

– Vi vet via undersökningar att omkring en tredjedel av svenskarna har en önskan om inte behöva äga sin bil. Och vi vet också att de kunder vi har i dag som har bil via Care By Volvo är yngre än våra andra kunder, och många av dem har aldrig haft bil tidigare. Därför ska det bli väldigt spännande att se vilka som lockas av vårt nya erbjudande, säger Kristian Elvefors.

Är du mer sugen på andra Volvomodeller så drar Care By Volvo i gång kampanjer på dessa fyra modeller: V60 D3 Momentum Edition, XC40 T3 Momentum Edition, XC40 T5 AWD Momentum Edition och S90 T4 Business Advanced. Här är månadskostnaden från 4 395 kronor.

LÄS ÄVEN: Skrällen – Volvo XC40 vann Car of the Year 2018 

Annons:
Annons: