Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 10 apr 2019 17:45

Superguide till årets bästa bilar – och alla andra

1/2

2/2

Vill du få koll på årets alla bilnyheter, hänga med på provkörningarna av de bästa bilarna och ta del av tuffa elbilsdueller?

Då ska du skaffa Bilguiden 2019. Säljs i butik 12-21 april.

Årets bil-omröstningen 2019 blev sanslöst spännande. För första gången någonsin slutade rösträkningen med ett oavgjort resultat. Exakt hur det gick till, och vem som vann, hittar du i tidningen Bilguiden 2019. Men det faktum att det i slutändan stod mellan en liten, rolig sportbil och en modern, stor elbil visar ju att bilar fortfarande engagerar – och engagerar väldigt mycket.

I Bilguiden hittar du därför mycket passande alla modeller som på ett eller annat sätt presenteras för världen under 2019 – från Abarth till Volvo, från smått till stort.

Vi har även provkört ett stort antal bilar samt ställer bilar mot varandra i heta bildueller. Bara för att ta ett exempel: vilken av elbilsgiganterna Jaguar I-Pace, Tesla Model X och Audi e-tron är egentligen bäst?

Om du fortfarande inte fått nog hittar du i Bilguiden 2019 även husbilstest och sommardäcken som är bäst, och sämst, det här året.

Bilguiden 2019 säljs i butik 12-21 april.