ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Håll liv i din gamla Saab med livstidsgaranti

Publicerad 13 sep 2017 15.34
Allt om bilar>Bilnyheter
Saab ska rulla i många år till med hjälp av livstidsgaranti på originaldelar.

Saab ska rulla i många år till med hjälp av livstidsgaranti på originaldelar.

Foto: Saab

Livstidsgaranti på reservdelar till gamla Saab-bilar.

Det ska öka livslängden på de Saabar som rullar på svenska vägar.

– Vi vill inte att bilarna ska försvinna från vägarna av fel anledning. Därför har vi skapat kampanjen ”Parts for Life”, säger Orios vd Jonas Tegström.

Orio är det företag som tillverkar och distribuerar reservdelar till Saab-bilar. Nu inleder Orio projektet "Parts for Life" som dels stöttar arbetet med att skydda utrotningshotade djur men framför allt erbjuder livstidsgaranti på originaldelar till Saab-bilar.

Alla bilägare som använder ett auktoriserat Saab Service Center kan enkelt aktivera sitt "Parts for Life" på hemsidan www.partsforlife.com och därmed få livstidsgaranti på sina originaldelar.

LÄS MER: Det här behöver du veta om du ska köpa bil 

– Saab som bilmärke har ett långt och viktigt arv att bevara och vi vill inte att bilarna ska försvinna från vägarna av fel anledning. Därför har vi skapat kampanjen ”Parts for Life”, där vi erbjuder livstidsgaranti på originaldelar för de ägare som reparerar sin Saab på ett auktoriserat Saab Service Center, säger Jonas Tegström, VD på Orio AB, i ett pressmeddelande.

Projektet är ett samarbete med Nordens Ark.

– Vi är väldigt exalterade över att jobba med Orio och ”Parts for Life”. Det är ett fint initiativ och vi kommer nu samarbeta för att säkerställa att utrotningshotade arter får en framtid, säger Mats Höggren, VD på Nordens Ark.