Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 21 sep 2019 09:30

Peugeotförare lärde sig en dyr läxa vid mataffär

Foto: SHUTTERSTOCK

Hämnden är ljuv sägs det. Så var fallet när ett antal butiksanställda beslutade sig för att stänga in en Peugeot 308 med kundvagnar efter att föraren felparkerat på ett område avsett för kundvagnarna.

Alla har nog av misstag parkerat fel någon gång och en specifik Peugeotförare kommer nog aldrig parkera fel igen efter att anställda vid en mataffär i Buenos Aires-området i Argentina lärt föraren en läxa efter att ha parkerat på ett ytterst olämpligt område bredvid mataffären.

Lades upp på Facebook 

Ägaren till en gråsilvrig Peugeot 308 beslutade sig nämligen för att parkera på ett område där kundvagnar förvaras. De anställda vid matbutiken beslutade sig att det bästa sättet att hämnas på föraren var att omringa den franska bilen med dussintals kundvagnar så att föraren inte kunde ta sig ut. Hämnden är ljuv sägs det. 

Arnold Angelini lade upp bilder på Facebook och berömde personalens agerande:

”Sanningen är att någon måste vara ett pucko om man parkerar i kundvagnsområdet. Du kan inte vara en idiot och lämna bilen varsomhelst. Det visar att ingen respekterar något annat än en felaktig plats. Applåder till de anställda som stängde in fordonet.”

Det är oklart om, när och hur föraren fick ut bilen igen. 

https://www.facebook.com/arnold.angelini/posts/10218459386106677