Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 5 okt 2018 15:59

Ny undersökning: Här är Sveriges bästa bilverkstäder

Lasingoo har låtit kunder ranka 2 000 olika verkstäder.

Lasingoo har låtit kunder ranka 2 000 olika verkstäder.

Foto: KENNETH LARSSON

Biltjänstföretaget Lasingoo har låtit verkstadskunder sätta betyg på sitt besök.

Och bland de drygt 2 000 anslutna verkstäderna har ett företag i Göteborg fått allra högst betyg.

Det är tredje året i rad som Lasingoo analyserar de betyg som verkstadskunder sätter på de drygt 2 000 anslutna verkstäderna. Varje verkstad som betygsatts får en poäng som baseras på betyg och antalet omdömen under den senaste 12-månadersperioden.

Allra högst poäng fick MECA-verkstaden Nordic Auto i Göteborg.

– Sedan starten har vårt mål varit att kunden skall känna sig trygg när de lämnar in en bil till oss, att få kunden att förstå varför något behöver bytas, åtgärdas eller servas är vår högsta prioritet, säger Nima Forooghi, verkstadsägare på Nordic Auto i Göteborg, i ett pressmeddelande från Lasingoo.

LÄS MER: Volvo dyraste bilen att serva 

Omdömen är viktiga

I Lasingoos bilverkstadstjänst ska bilägare enkelt kunna få information om vilket arbete som ska utföras på bilen och till vilket pris.

– Kundomdömen är ett viktigt steg mot en mer transparent servicebransch. Dagens digitala kunder informerar sig om leverantörer och tjänster online och vill snabbt ha tillgång till rätt information. Med hjälp av omdömen får bilägaren tydlig information som ger god inblick i verkstadens kundnöjdhet. Det förenklar verkstadsvalet avsevärt, säger Gustaf Hesselman, vd på Lasingoo.