Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 21 sep 2019 13:30

Mitsubishi visar upp hemlighetsfullt koncept

Foto: MITSUBISHI

Under bilsalongen i Tokyo som öppnar i slutet av oktober kommer Mitsubishi visa upp ett nytt koncept. Tillverkaren har visat upp den första bilden, men frågan är vad vi ser. 

Under årets Tokyosalong ska Mitsubishi visa upp ett nytt koncept och en första bild har nu presenterats. Det vi ser är en detalj som doftar koncept långa vägar även om vi på redaktionen inte är överens om vad det är Inte ens om det rör bilens exteriör eller interiör.

Mycket klokare blir vi inte på informationen som medföljer men det ska i alla fall röra sig om en suv som har en kompakt och lätt laddhybridteknik samt elektrisk fyrhjulsdrift. Bilen ska passa i såväl urban miljö som i terrängen, hävdar Mitsubishi.

Visas upp i slutet av oktober

Klart är att det inte handlar någon variant av de tidigare koncepten Engelberg Tourer och e-Yi då detta är en kompakt suv. Är det bilens bakdel vi ser på bilden så har den något i dag så udda som en sedanprofil.

Mitsubishi har tidigare bekräftat att deras kommande modeller ska bygga på samma plattformar som koncernkollegorna Nissan och Renault.

Salongen i Tokyo öppnar för medierna den 23 oktober.