Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Här är de hemliga bilarna – som du inte borde få se

Kia Rio, Mitsubishi Outlander, BMW M4 Coupe, Volkswagen Caddy, med flera. Här är de kommande modellerna som tillverkarna inte vill att du ska få se!

1. Mitsubishi Outlander

Foto: CARPIX

Den nuvarande generationen av Mitsubishi Outlander är i praktiken från 2012 när den tredje generationen debuterade. Naturligtvis har Outlander har fått ett par ansiktslyft genom åren, men kör fortfarande på den gamla plattformen.
Enligt rykten kan Outlander baseras på samma plattform som nya Nissan Rouge/Qashqai som gör den något större än den nuvarande modellen.

Och när man tittar på den här prototypen ser den verkligen både längre och bredare ut än den utgående Outlander. Andra saker som vi enkelt kan se är att designen liknar mycket som konceptet Mitsubishi Engelberg Tourer som visades upp på bilsalongen i Geneve mars 2019.
Fronten domineras av biltillverkarens senaste grilldesign med de större LED-strålkastarna på båda sidor. Vi kan också se högt placerade ljusen och dessutom kommer bakspeglarna från Engelberg tourer-konceptet.
Baktill ger de horisontella lyktorna en bredare ställning.
Drivlinan kommer antagligen från 2,4-liters fyrcylindriga PHEV-motorn, men en mindre 1,5 liters turbofyra kan också erbjudas.