Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 22 sep 2019 09:30

Flyttade soffa med sin Chevrolet Corvette

Foto: CHEVROLET

Skulle du använda din supersportbil till att flytta en möbel? Antagligen inte, men det har en orädd ägare till en Chevrolet C7 Corvette Stingray gjort. Dessutom verkar soffan inte vara ordentligt fastsurrad.

Det flesta är nog överens om att det främsta användningsområdet för sportbilar är att transportera sig runt och eventuellt tävla på olika bilbanor, men är nog sämre anpassade för att flytta möbler eller dylika saker, speciellt på taket. Det tycker uppenbarligen inte en ägare till en Chevrolet C7 Corvette Stingray i Danve, Colorad i USA. Av videon och bilderna att döma användarnamnet Dropout_c7 lagt upp på Instagram kör denne runt med en soffa på taket på sin Corvette.

Soffan verkar inte vara fastsurrad

Dessutom verkar inte heller soffan vara fastsurrad och balanserar på bilens tak helt av sig själv, vilket är olycksbådande. Det är med andra ord kanske inte det smidigaste sättet att transportera en soffa på och visar ett bristande omdöme.

Corvetteägarens beteende är nog lika dumt som en förare på E20 i Sverige som hade surrat fast bakaxeln på sin lastbil med ett spännband. 

https://www.instagram.com/p/B2Z7tdBlq9r/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B1kc0pblmVc/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B1xGw2qFfRa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again